Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Praktická garsonka v městském stylu

Praktická garsonka v městském stylu

Kombinace geometrických tvarů, moderny a přírodních materiálů zní jako nereálné spojení. Ne však v malém bytě, který se nachází v samém srdci Madridu.

45 m2, které garsonka nabízí, přeměnili tvůrci interiéru ve velmi pěkný, praktický a ryze městský byt, který poskytuje útulné a přitom stylové zázemí.

Kombinace textur a materiálů

Kontrast jednotlivých textur vytváří příjemnou kombinaci jak barev, tak materiálů. Dřevěné trámy, cihlové obložení stěn, tapeta i železná konstrukce nábytku se k sobě skvěle hodí.

Optického zvětšení prostoru a pocitu vzdušného bytu je zde dosáhnuto díky jednotné, světlé, dřevěné podlaze spolu s dominantní bílou barvou zdí. Dřevěné trámy, které kromě dekorační funkce plní také funkci dělící, dodávají skutečně neotřelý vzhled. Pro pocit většího soukromí je spací prostor oddělen navíc závěsem. Kromě bílé a béžové, které vládnou prostoru,  se bytem prolíná i barva petrolejová a zlatá.

Dominantní prvky

Petrolejová barva semišové sedačky je jedním z nejvýraznějších kousků nábytku v části obývacího pokoje. Originální konferenční stůl je skutečně velkorysým řešením v prefektně laděném designu. Ovšem barový jídelní kout a malá kuchyně vám připomenou jak skromný prostor byt nabízí, byť je v něm vše potřebné, včetně vybavené koupelny spojené s toaletou v jednoduchém bílo-béžovém provedení.

Dostatek úložného prostoru v bytě zajišťuje vestavěná skříň umístěná v ložnici a maximum světla zase velká okna spolu s dveřmi na balkon. V celém bytě je díky veškerému sofistikovanému vybavení jedinečná atmosféra, která bude vyhovovat jak jednotlivci, tak páru.

Štítky: apartmán malý byt
Zdroj: homeselect.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock