Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Podkrovní bydlení na Vinohradech

Podkrovní bydlení na Vinohradech

Interiér bytu na pražských Vinohradech je důkazem, že i české bydlení může vypadat světově. Tento byt nacházející se na dvou nejvyšších podlažích činžovního domu se dvěma terasami vás o tom přesvědčí.

Byt je rozdělen do dvou pater

Interiér bytu, na nějž se dnes podíváme, lze nazvat velkorysým. A to nejen co se týče dispozice o velikosti 308 metrů čtverečních, ale také svým zařízením. Samotný byt se nachází na dvou podlažích, přičemž nižší část bytu je rozdělena na společenský a klidový prostor. Dominantou celého bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu. Najdeme zde taktéž hlavní ložnici s koupelnou, velkou šatnu, druhou terasu, ale také ložnici pro hosty, samostatnou toaletu, komoru a předsíň. Druhé patro bytu pak tvoří dvě ložnice se společnou koupelnou, galerie a pracovna. Nechybí zde ani technická místnost.

Interiér jako takový je spojením původních prvků s těmi moderními. O kvalitní a čerstvý vzduch se zde stará kanálová klimatizace. Vzhled bytu je pak luxusní již na první pohled. Stačí se podívat na vysoké stropy, dřevěné podlahy z kvalitního masivu, italské kamenné obklady, ale také designové osvětlení. Zvláštností je i vyhřívaná stěna v obývacím pokoji.

Podkrovní bydlení na Vinohradech

Interiér působí velmi příjemně

Interiér bytu je zařízen v příjemné kombinaci šedé, hnědé a bílé barvy, které spolu navzájem ladí na pozadí bílých stěn. Ačkoliv je prostor bytu jako takový opravdu velký, jeho obyvatel se zde nebudou cítit nepříjemně. Velkou roli v tom, že prostor působí tak přívětivě, hraje právě barevné schéma bytu, ale také přiměřené množství dekoraci. Na barvě prostoru přidává velké množství květin, které najdeme po celém bytě.

Zdroj: www.svoboda-williams.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock