Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Otevřené police v kuchyni

Nebojte se vystavit i koření nebo různé oleje. Barevnost kuchyni sluší.
Nebojte se vystavit i koření nebo různé oleje. Barevnost kuchyni sluší.

Kuchyňská studia už dávno upustila od nástěnných skříněk, které by vyplnily každý volný centimetr na zdi. Nyní je „in“ pověsit si do interiéru otevřené police. Není divu, vypadají totiž opravdu krásně. Ale je to praktické? Poradíme vám, jak na to.

Výstavka

Všichni to známe – krásná rustikální kuchyň, keramický dřez, z okna výhled do romantického zátiší a nad pracovní deskou pár polic, na kterých je „jen tak“ položeno pár hrníčků, váza a mlýnek na kávu. Obdivujete tu nádheru, jak je prostor vzdušný a čistý. Ale zároveň vám vrtá hlavou, kam se podělo všechno neestetické kuchyňské harampádí, bez kterého se v domácnosti neobejdete. A kdo má pořád utírat ten prach? A tak si povzdychnete, že tohle tedy pro vás opravdu není a vezmete zavděk svou kuchyní, která má uzavřené skříňky a úložný prostor kam oko dohlédne. Sice není zrovna estetická, ale aspoň je praktická. Nevzdávejte se tak rychle! Máme pro vás řešení, které vás nadchne.

Pochlubte se

Jděte na to chytře. Máte oblíbené kousky, které máte rádi na očích? Nemusíte je schovávat za dvířka. Rozmyslete si, kolik nádobí a kuchyňských pomocníků máte a jestli jste schopni pár nástěnných úložných prostorů „ubrat“. Věřte, že taková inventura vaší kuchyni prospěje a zjistíte, že se vám ve skříňkách skrývají věci, které jste nikdy nepoužili a ani nepoužijete. Získaný prostor následně využijte pro pár jednoduchých poliček. Perfektně na zdi vypadají také pověšené bedýnky, nebo dřevěné boxy. Ty přímo vybízejí k zabudování osvětlení a vystavení vašeho oblíbeného džbánu, nebo sklenic na víno.

Schovejte, co je třeba

Tak a výstavka je hotová. Co se zbytkem? Nevleze se všechno do spodních skříněk? Máme pro vás řešení. Velmi praktické a moderní jsou vestavné skříně, které tvoří celou zeď. Pokud budete tyto skříně ladit do neutrálních světlých barev, nebudou na sebe poutat pozornost a opticky nezatíží prostor. Tak získáte úložné místo, který je v každé kuchyni potřeba. Navíc kuchyňská studia dnes nabízí mnoho způsobů, jak vnitřní prostory vyřešit, aby bylo vše přehledné a na dosah.

Moderní kuchyně se dnes zcela obejdou bez závěsných skříněk.
Moderní kuchyně se dnes zcela obejdou bez závěsných skříněk.
Háčky na hrníčky ušetří spoustu místa.
Háčky na hrníčky ušetří spoustu místa.
Sklenice, misky, talíře, hrnečky a nejen to.  Také hrnce mohou v policích vypadat. dobře.
Sklenice, misky, talíře, hrnečky a nejen to. Také hrnce mohou v policích vypadat. dobře.
Zdroj: www.hgtv.com,www.insideout.com.au

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock