Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Originální interiér domu s bazénem

Originální interiér domu s bazénem

Vydejte se spolu s námi na prohlídku domu nedaleko Varšavy. V krásných teplých dnech potěší svou zahradou, bazénem a prostornou terasou. Jakmile počasí venkovním radovánkám přestane přát, stane se interiér domu hřejivým místem pro trávení času v kruhu rodinném.

O originální vzhled interiéru domu se postaraly interiérové designérky Ewelina Pik a Maria Biegańska ze studia Modullar. Mladý pár s dítětem získal tento dům jako dědictví po rodičích a právě jejich záliby se v interiéru do značné míry odrazily. Rodina se totiž zabývala zahrádkařením a myslivostí. V novém bydlení tak znovu našly místo lovecké trofeje připomínající atmosféru Divokého západu. Interiér však zdobí také řada uměleckých děl v čele s překrásnou knihovnou plnou historických svazků.

Světlé bydlení se zelenými akcenty

Interiér domu je nebývale světlý a vzdušný. Může za to například absence horních skříněk v kuchyni, díky čemuž může prostor volně dýchat. V kuchyni propojené s jídelnou a ozdobené praktickým kuchyňským ostrůvkem je také celá řada oken, jejich prostřednictvím se dovnitř dostává velký přísun tolik potřebného denního světla. O barevné propojení se zahradou za okny se s citem starají prvky v sametově zelené barvě a také hojnost řezaných a pokojových květin. Podobně jako v dalších pokojích, je i tady patrný jistý náznak exotiky, tentokrát v případě orientálního koberce. Další zajímavé artefakty jsou vystaveny na zmíněném kuchyňském ostrůvku, který neslouží jen ke společnému vaření, ale také k úschově kuchařských knih.

Originální interiér domu s bazénem
Foto: Celestyna Król

Bydlení zařízené s citem

Obývací pokoj je opět vyveden v sametově zelené barvě v kombinaci se světle hnědou. Tyto zemité variace barev přímo odkazují na paletu přírody za okny, interiér tak s exteriérem příjemně ladí. Překrásné výhledy do zahrady z velkých a četných oken v interiéru jsou tou největší ozdobou celého bydlení. To je zařízeno s citem jak pro kombinaci barev, tak pro kombinaci materiálů a tvarů. O elegantní ráz obývací zóny se stará i orientální koberec a závěsy splývající až na zem. Centrum jídelní zóny pak zdobí velký dřevěný stůl, který je ideálním místem pro rodinné oslavy.

Přečtěte si také

Orientálně laděný interiér pro spisovatele

Dvoupodlažní byt nacházející se v jedné z městských částí Prahy je dokonalou ukázkou splněných snů i nadstandardní spolupráce majitele s designérem. Stačilo nastínit svou představu o světlém, klidném…

V patře domu se nachází soukromá část bydlení. V ložnici tak zaujmou především sytě červené lampy, které do interiéru opět vnáší přitažlivý nádech exotiky. Zajímavě přitom kontrastují s tmavě zelenými polštáři. Ani v ložnici nechybí pro toto bydlení typický styl koberců a také dvojice krásných obrazů. Co se týče koupelny, v té zase pozornost upoutají ručně vyráběné obklady ve tvaru rybích šupin.

Nedaleko Varšavy tak vzniklo opravdu originální bydlení, ve kterém se odráží rodinná historie i odkaz moderních časů. Doprovázené zahradou plnou vzrostlých stromů a různobarevných rododendronů je ideálním místem pro život, který vedle relaxace v bazénu nabízí i chvíle strávené s knihou. Uprostřed divukrásné přírody, která spojila jednu generaci s druhou.

Foto: Celestyna Król
Zdroj: www.fb.com/modullar

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock