Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Originální a vzdušné bydlení na pouhých 30 m2

Originální a vzdušné bydlení na pouhých 30 m2

Navštivte spolu s námi invencí nabitý interiér, který si vystačí s plochou 30 m2! Umělecké prvky, zářivé barvy, nápadité tvary, svěží kombinace – to všechno je odrazem bydlení, které v sobě spolehlivě mísí praktičnost i styl.

Souhra barev a tvarů

Na prostor poněkud skrovný interiér prosvětlený velkými okny bije do očí svou originalitou. Mohou za to jeho svěží barvy, hravé vybavení a doplňky, neobvyklé tvary i zajímavé uspořádání. V některých místnostech dostala šanci tradice oděná do moderního hávu, jinde zas vládne živelnost, barevný vzdor a především geometrie. Velký důraz kladený právě na poslední jmenovanou je patrný zejména v případě stolů, židlí a závěsných svítidel. Ruku v ruce s nápaditými tvary pak kráčí i živelné barvy, které se jako divoký koktejl rozlévají zejména v obývacím pokoji prakticky propojeném s jídelnou a menší pracovnou. Koktejl plný žluté, modré a červené barvy rozmělňuje decentní paleta neutrálních tónů, jež převládají v ostatních místnostech bytu.

Originální a vzdušné bydlení na pouhých 30 m2

Maximálně využitý prostor

Ačkoliv je tento byt značně omezený svou velikostí, podařilo se v něm veškerý prostor využít na maximum. Stačí se podívat na perfektně řešenou ložnici, kuchyň a také na předsíň spolu se šatnou. Optickému zvětšení prostoru přitom napomáhají jak využité světlé odstíny barev, tak vhodně zvolená a rozmístěná umělá svítidla. Celkový hřejivý efekt pak spoludotváří příjemný odstín dřeva. Pokoje zařízené v duchu minimalismu tak vůbec nepůsobí studeně a neútulně. A o to více pak může vyniknout obývací pokoj doslova natřískaný energií.

Tento pozoruhodně řešený byt je tedy svěží ukázkou toho, jak se i na malém prostoru dají vytvořit velké věci. Spojuje v sobě originalitu, ale i praktičnost, čímž je skvělým řešením pro všechny, kdo uvažují o osvěžení svého malého, ale milého bytu.

Zdroj: www.arhviz.wixsite.com/rendersspace

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock