Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Okna a dveře „naživo“ v showroomu

Okna a dveře „naživo“ v showroomu

Jak moc tmavá ta antracitová okna jsou? Bude na terasu lepší HS portál nebo posuvno sklopné dveře? A jaké dám k oknům parapety? Otázek je celá řada a je zbytečné luštit z různých e-shopů, jak že ta okna nebo dveře vypadají. Snazší je si zajet pár kilometrů od Brna do Kuřimi, kde má jedna z největších českých oknářských společností Oknostyl moderní showroom. Vystaveny jsou nejen okna a vchodové dveře, ale i portály na terasu, parapety a stínící technika. A hlavně se dozvíte řadu technických detailů a vše si můžete takzvaně „ošahat“.

Jak prozradil jednatel společnosti Tomáš Mazel, showroom je koncipován tak, aby ukázal všechny běžné věci, které lidé při nákupu otvorových výplní řeší. „K vidění jsou řezy profilů různých oken, ukázka dvojskla a trojskla, několik typů ornamentního zasklení jako je třeba kůra nebo matné mléčné sklo a nechybí ani představení nejběžnějších barev a dřevodekorů.“ Dále si lidé mohou prohlédnout různé varianty venkovních a vnitřních parapetů a také interiérových žaluzií.

Vystaveny jsou tři typy portálů ke vstupu na terasu

Jste příznivci novinek a nechcete na terasu tak trochu zastaralé balkonové dveře, ale uvažujete nad portálem, jen nevíte, který vybrat? „U nás máme vystaveny tři typy. Ten nejžádanější HS, který je zdvižně posuvný, nemá práh a je ideální pro velké prosklené plochy. U druhého typu FS portálu se jednotlivá křídla skládají na sebe, vznikne tak veliký volný prostor, může být i bezbariérový. A ještě vystavujeme PSK portál, který je posuvno sklopný. Jde vyklopit na ventilaci, ale u země má práh,“ popsal Mazel a doplnil, že právě výhodou showroomu je možnost všechny typy naráz vyzkoušet a porovnat.

Novinky – kamenný parapet či dveře se čtečkou otisků

Společnost Oknostyl se snaží držet krok s moderními trendy, a tak v showroomu uvidíte i bezpečnostní dveře, luxusní a velmi odolné vnitřní parapety z umělého kamene nebo vchodové dveře s plně motorickým zámkem a čtečkou otisků prstů.

Okna a dveře „naživo“ v showroomu

Nejen antracit je trendy

Když dnes člověk projíždí kolem novostaveb, často jsou k vidění antracitová okna. „Ano je to oblíbená barva, ale u zákazníků, kteří si chtějí připlatit, je v kurzu pro plastová okna VEKA nová povrchová úprava SPECTRAL. Ta nejen skvěle vypadá, ale také odpuzuje nečistoty a výborně se čistí. Novinkou pro okna VEKA jsou také lakované dřevodekory. A protože chceme jít stále s dobou, připravujeme rozšíření povrchových úprav o gealan realwood a acricolor.“

Zastoupení po celém Česku... Showroom společnosti Oknostyl je otevřen od pondělí do pátku a je u něj velké parkoviště. A pokud to máte do Kuřimi daleko? „Nevadí. Oknostyl má zastoupení v každém kraji, má celkem 13 poboček,“ uzavřel Tomáš Mazel.

Zdroj: PR článek společnosti

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock