Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Odpočinek na anglickém venkově

Odpočinek na anglickém venkově

Je podle vás tím nejlepším receptem na stres a starosti venkovská idyla? Klid, příroda a ticho, aneb odpočinek na venkově. Představte si chaloupku v zeleni, obklopenou jen stromy a divokou přírodou. Chaloupku vyladěnou do posledního detailu a vybavenou pro vaše pohodlí. Uvařte si kávu, pohodlně se usaďte a nasajte trochu té venkovské atmosféry.

Hlavně nenápadně

Lesy v západním Sussexu, patřící k městěčku Billinghurst v Anglii, skrývají krásné víkendové bydlení s veškerým luxusem moderní doby. Zasněná chaloupka skrývá stylový interiér zpracován a vykouzlen pro ty nejnáročnější požitkáře. Před domem je příjemné posezení s venkovním ohništěm, kde si můžete dopřát sklenku vína a ugrilovat si něco s přáteli. Venkovní horká lázeň je jako stvořená pro odpočinek po náročném týdnu. Zevnějšek chaty je zahalen do zeleně, takže je obyvatel naprosto nerušen. Terasu zdobí množství květin a na zbytku pozemku se zelená anglický trávník. Celý pozemek obklopuje les, takže se obyvatelé mohou těšit klidu a když budou mít štěstí, mohou zahlédnout i místní plachou zvěř, která se občas přijde podívat na své sousedy. Nenajdete zde vymoženosti jako je televize nebo Wi-Fi. Místo je určeno těm, kteří hledají digitální detox. Je útočištěm v němž se znovu propojíte s přírodou a nabije vás novou energií.

Odpočinek na anglickém venkově

Jako v pohádce

Každá část chaty je opticky oddělená, avšak navržená šikovně tak, že na sebe jednotlivé obytné plochy přirozeně navazují a spojují se i s okolní přírodou. Z ložnice je možné rovnou vstoupit do zahrady a okoupat se v lázni. Manželská postel je povlečena jemným přírodním plátnem a umělými kožešinami, aby bylo dosaženo opravdového zážitku ,,z volné přírody". Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a vyhřívaným věšákem na ručníky. Tento nápad jistě ocení všechny zimomřivé duše. Přestože je tento luxusní úkryt ponořen do starých lesů, ti, kterým se zasteskne po trošce společnosti mohou navštívit místní hostinec, nacházející se nedaleko odtud, nabízející tradiční anglickou kuchyni.  Vychutnat si snídani na terase, slyšet zpěv ptáků, šum listí stromů a v noci pozorovat mléčkou dráhu. No není tohle ráj? 

Zdroj: uniquehomestays.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock