Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Jak se žije v obývacím pokoji s "cihlou"

Jak se žije v obývacím pokoji s "cihlou"

Chytře navržený apartmán s rozlohou 110 metrů čtverečních v polských Katovicích je zhmotněním představ manželského páru, který zde žije. Projektu se ujal tým architektů Superposition Architects a zařídili ho v teplých a příjemných barvách, ke kterým přispívá červená cihlová stěna v obývacím pokoji a dřevo užité na oknech a podlaze.

Moderní interiér lehce říznutý skandi stylem

Tento luxusní byt, který byl dokončený v roce 2015, paletou užitých barev koketuje se skandinávským designem, zejména díky bílým a šedým pastelovým tónům, výrazněji ho však oživují pestrobarevné prvky v podobě tyrkysového a žlutého křesla v obývacím pokoji, vzorovaných tapet v jídelně a u kuchyňské linky a dalších barevných doplňků jako například různých koberečků či přehozů. Ačkoliv vzory na tapetách i některé drobné kuchyňské spotřebiče evokují retro styl, byt působí svým vybavením nebývale svěže a moderně.

V hlavní roli cihla

Obývací prostor je tvořený obývacím pokojem, kterému dominuje příjemně teple působící cihlová stěna, jídelnou a jakýmsi skleněným výklenkem ve tvaru krychle. Ten slouží jako místo pro relaxaci a množstvím keříků a stromků v květináčích i jako určitá náhrada balkónu, kterým tento byt nedisponuje. K cihlové stěně skvěle ladí dvě křesla v tyrkysové a žluté barvě i rozložitá sedací souprava laděná do modrošedých tónů. Kuchyně je od obývacího prostoru částečně oddělena zdí, aby bylo docíleno získání více místa pro kuchyňskou pracovní desku. Další výhodou oddělené kuchyně je také její snadnější údržba.

Jak se žije v obývacím pokoji s "cihlou"

Většina nábytku na zakázku

Díky tomu, že většina nábytku na chodbě, v obývacím pokoji a ložnici byla vyráběna na zakázku, získal tak byt nejen originální vzhled, ale i dostatek úložného prostoru. V koupelně se snoubí bílé povrchy u umyvadla a toalety s dřevěnou plochou podlahy a celé jedné zdi. Vedle sprchového koutu je lavice s prostorem pro ukládání ručníků a dalších propriet. V ložnici se nachází prostorná skříň vyráběná na míru a zajímavým kusem nábytku je také skříňka z jednoho kusu dýhy za postelí, jejíž police jsou v tyrkysové barvě. Interiér vkusně doplňují měděné lampy a svícny. Zřetelným odkazem na moderní design je nepřehlédnutelný obraz na stěně za postelí v ložnici stejně jako obraz v podobném duchu nad lavicí na chodbě. Interiér působí čistě a úhledně a poskytuje dostatek možností k práci i odpočinku. Tento byt je krásnou ukázkou toho, že v jednoduchosti je krása.

Zdroj: www.superpozycja.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock