Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Nový trend v designu interiéru - Eklektický styl

Nový trend v designu interiéru - Eklektický styl

Eklektický styl je moderní styl, pravděpodobně nejobtížnější na vytvoření ze všech, protože je založen na libovolné kombinaci všeho okolo nás. Interiérových prvků z různých období, stylů či zemí. Moderního se starým. Hrubých materiálů s jemnými. Klasickými starožitnostmi s etno prvky. A to vše v pohodě v kombinaci s betonem či pohledovým zdivem.

Eklektický styl v podstatě čerpá z vícero návrhářských směrů, koncepčních myšlenek a inspirativních zdrojů. Z těchto pramenů si pak můžete pro určitý interiér vyselektovat to, co vám nejvíce vyhovuje, načež všechny vybrané aspekty následně spojíte v jeden ucelený design.

Pokud se rozhodnete, že nechcete při zařizování vašeho domova propadnout všedním konvencím běžných, zaškatulkovaných designérských stylů, pak je právě eklektický způsob vybavení interiéru tím pravým směrem, jímž byste se měli ubírat. Velkou výhodou je, že se tak můžete dopracovat i k tomu, že v podstatě vytvoříte vlastní unikátní styl, barvu či vzor.

Nový trend v designu interiéru - Eklektický styl

Pro tento kreativní směr, kde utváříte individuální design, specifický pro potřeby určité místnosti, ale i pro povahové vlastnosti osob, jenž budou interiéry obývat, je rozhodně vhodný pro všechny kreativce a tvořivé nátury.

Do eklekticky pojatého designu interiérů skvěle zapadnou dekorace a zdobné doplňky vlastní výroby a naprosto dokonale zde vyniknou i tvůrčí nábytkářské projekty. Tento designovýútvar, jako by byl přímo stvořený pro rozličné druhy svépomocí vyrobeného nábytku.

Zdroj: sikorawnetrza.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock