Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Koupelna je nedílnou součástí našeho bydlení. Kromě svého primárního poslání - hygieny, pro které byla stvořena, plní v dnešní době i mnoho dalších funkcí. Jedná se o místo určené pro relaxaci a odpočinek. Prostor pro jednotlivce i celou rodinu. Místnost, ve které začíná i končí každý náš den. A stejně jako další místnosti v domě, podléhá i tento důležitý prostor módním trendům. Jaké jsou ty současné trendy v koupelnovém designu?

Buďte odvážní, inovativní a experimentujte 

Přesně v tomto duchu se nese rok 2019. Letošní rok přináší touhu bořit zažité konvence, docílit originality a žádaného WOW efektu. V nabídkách koupelnových a designových studií naleznete inovativní přístupy, odvážné modely, netradiční tvary i řešení. Také společnost Keramika Soukup přináší ve své nabídce ty nejžhavější novinky a inspiraci, díky kterým vytvoříte z koupelny dominantu vašeho domova.

Stálicí ve světě koupelen, která pravděpodobně nikdy nevyjde z módy, jsou přírodní prvky a materiály. S kamenem, kovem nebo dřevem tak rozhodně nikdy neuděláte chybu. Také IMITACE těchto materiálů je v letošním roce velmi oblíbená. Mezi obkladové materiály, které vyvolají onen žádaný WOW efekt, patří 3D obklady se zajímavou strukturou a členěním. A nesmíme zapomenout na velkoformáty. Ale pojďme si konkrétní trendy letošního roku představit blíže.

Obklady originálních tvarů

Při pohledu na letošní nabídku obkladových materiálů neuniknou vaší pozornosti netradiční tvary obkladů a dlaždic. Velkým trendem poslední doby jsou například hexagony, tedy šestihranné dlaždice připomínající včelí plástve, s kterými vytvoříte zajímavé obrazce. Stěna pokrytá těmito originálními obklady vytvoří dominantu celé koupelny a vnese do prostoru jedinečnou atmosféru. V případě malých koupelen volte šestiúhelníkové dlaždice v neutrálních barvách.

Moderní šestiúhelníková série Clays Hexagon

Moderní série Clays Hexagon v sobě kloubí funkčnost moderního designu, netradiční tvary obkladů a jedinečný vzhled. Harmonická barevná paleta si navíc získá srdce nejednoho z nás.

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Netradiční série Clays Hexagon vás už na první pohled zaujme originálním tvarem obkladů a dlažby. Šestihranné dlaždice, ve formátu 21 × 18,2 cm, navíc odrážejí aktuální módní trendy. Obklady a dlažby série jsou dostupné v matném provedení.

Barevná paleta série Clays Hexagon zahrnuje oblíbené přírodní zemité tóny od bílé přes béžovou až po šedou. Poutavým prvkem této série je šestiúhleníkový retro dekor, který opět kombinuje přírodní barevné tóny série. Moderní hexagon se skvěle hodí k oživené všech typů interiérů.

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Nevšední série CRUDE imitující kovové tóny

Pro milovníky kovových tónů, hřejivých barev a zajímavých tvarů je tu série CRUDE. Nevšední série kombinující klasické obklady krémové barvy s hexagonovou mozaikou či listelou v imitaci mosazi.

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Dlaždice a obklady napodobující korozi kovů, jejich patinu či kovové tóny, patří mezi nejvýraznější trendy letošního roku. A jistě i těch následujících. Pokud jste fanoušky imitace nejrůznějších materiálů, je série CRUDE přesně pro vás.

Mezi základní prvky série patří krémově bílé obklady ve větším formátu 33 × 90 cm, které snadno zkombinujete s dekorativními prvky v podobě hexagonové mozaiky nebo listely právě v imitaci mosazi. Série je navíc doplněna moderní mrazuvzdornou rektifikovanou dlažbou ve formátu 59,8 × 59,8 cm.

K sérii CRUDE se perfektně hodí minimalistický kovový nebo dřevěný nábytek a jednoduchá sanitární keramika. Jestliže světlá dlažba není nic pro vás, přijde vám chladná a neosobní, a do koupelny chcete vnést jedinečnou atmosféru, doporučujeme sérii doplnit dlažbou TREVERKLIFE, která dokonale imituje dřevěné podlahy.

Obklady a dlažby v ještě větších formátech

Hitem letošního roku jsou velkoformátové obklady a dlažby. Za velký formát už považujeme obklady a dlaždice v rozměru 30 × 60 cm. Ovšem v nabídce Keramiky Soukup lze najít i mnohem větší - 120 × 240 nebo 160 × 320 cm. Obkladové materiály větších rozměrů koupelnu opticky zvětší a celý prostor sjednotí. Díky menšímu množství spár navíc přináší celou řadu praktických výhod, jako je zjednodušení údržby a zvýšení hygieny. 

Bílá série ABSOLUT a její obklady s 3D efektem

Nadčasovost, čistota a elegance, tak by se dala charakterizovat série ABSOLUT. Kombinace nesmrtelné bílé barvy a dekorů s moderním 3D efektem uspokojí i opravdu náročné zákazníky.

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Bílá barva v interiéru patří mezi vaše nejoblíbenější? Toužíte po nadčasové koupelně, v které se budete cítit příjemně i po několika letech? Pak přesně pro vás je tu série ABSOLUT kombinující bílý základ a dekory s moderním 3D efektem

Známý italský výrobce keramiky Marazzi vytvořil trojrozměrné designové obklady ve velkoformátu 25 × 76 cm. Díky většímu formátu vyniknou 3D obklady ještě o něco více a interiéru dodají velkou osobitost. Můžete si vybrat z výrazného geometrického reliéfu nebo jemných vlnek inspirovaných přírodou.

Obklady ze série ABSOLUT vypadají skvěle nejenom v koupelně, ale také v kuchyni nebo v komerčních a reprezentativních prostorách, jako jsou recepce, vstupní haly či konferenční místnosti. K sérii se skvěle hodí dlažba ze série TREVERKLIFE nebo TREVERKHOME.

Působivá velkoformátová série Oxidatio imitující zoxidovaný kov

Ohromující, přitažlivá a neotřelá. Velkoformátová série Oxidatio si vás naprosto podmaní. Dokonalá imitace zoxidovaného kovu v několika barevných odstínech dodá vaší koupelně, a nejen té, punc jedinečnosti.

Nejzajímavější koupelnové trendy v roce 2019

Ohromující série Oxidatio následuje aktuální designové trendy - obklady a dlažby ve velkých formátech, neotřelou imitaci přírodních prvků a metalický look. Oxidatio bude ve vaší koupelně, ale i dalších místnostech, vypadat absolutně jedinečně. Díky skvělým vlastnostem můžete sérii použít také v exteriéru.

Impozantní velkoformátová dlažba, kterou lze použít jako obklady, je dostupná ve velkých formátech 61 × 61, 80 × 180, 121 × 270, ale i menším rozměru 30,4 × 61 cm. Barevná paleta této série odpovídá kovovým předlohám. Kromě moderní bílé a šedé si můžete pořídit dlažbu v originální metalická černé barvě nebo barvě mědi. 

Pokládka velkoformátových obkladů a dlažby

Velkoformátové dlaždice a obklady jsou trendem současné doby. A není se čemu divit. Zamilovali jste se do velkoformátů, ale máte strach z jejich pokládky? Už nemusíte. Využijte bohatých zkušeností pracovníků Keramiky Soukup s pokládkou těchto nadstandardních formátů a splňte si svůj sen o dokonalé koupelně.

Zdroj: PR článek společnosti

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock