Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Nápaditý interiér, kde vládne bílá, cihly a dřevo

Surovost zdi a stylové doplňky jsou ruku v ruce.
Surovost zdi a stylové doplňky jsou ruku v ruce.

Majitelé tohoto domu ve Wrocławi se rozhodli oslovit zkušené projektanty a designéry z polské firmy NA NO WO a jak vidíme, rozhodně nemají čeho litovat. Interiér je opravdovým skvostem, snoubí se zde surovost cihly s něžností bílých obkladů, to vše orámované dřevem.

Kontrasty

Z úst projektantů při plánování tohoto díla zněla slova jako teplý, provensálský, eklektický, zatímco u designérů se spíše hovořilo o interiéru surovém, minimalistickém, uspořádaném. Co z toho vzniklo? Prostor, který je plný kontrastů v materiálech, tvarech i barvách. Zároveň se vše dokonale doplňuje a působí uceleně a harmonicky. Barvy nedráždí, ale někde oživují a někde uklidňují. Vše je dotáhnuto do nejmenšího detailu.

Zvolené materiály a barvy

Je evidentní, že majitelé mají rádi přírodní a původní materiály. Surová cihlová zeď působí osobitě, dodává interiéru ten správný šmrnc. Je velmi vhodně doplněná svítidly v industriálním stylu. Navíc vnáší do interiéru teplo a barevný akcent.Ostatní barvy jsou v tomto interiéru voleny citlivě a vkusně, převládá bílá a světle šedá. Tyto barvy na sebe neupozorňují, ale dovolují vyniknout výraznějším odstínům a texturám. Okna jsou orámována dřevem, které najdeme také na dekoracích a v kuchyni.

Různorodost, která se doplňuje

Tato různorodost použitých materiálů se může jevit jako chaotická, ale opak je pravdou – navzájem se doplňují a sluší jim to spolu. Sem tam nějaká výrazná barva na doplňcích a nádobí působí přátelsky a podtrhuje příjemnou atmosféru domova. Tento interiér je bezesporu dílem profesionálů, kteří dokážou spojit funkčnost s estetikou a k tomu ještě přidat kus originality.

Zdroj: foto: nanowoarchitekci.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock