Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Moderní vliesové tapety – svěžest až na půdu

Moderní vliesové tapety – svěžest až na půdu

Zapomeňte na staré papírové tapety, které vás děsily svými vzory, zatraceně krátkou výdrží a neoprávněnou všudypřítomností. Moderní vliesové tapety jsou půvabné a svěží! S radostí si je tak pustíte domů – do všech pokojů, na toaletu a třeba i do podkroví, pokud jste jeho šťastným vlastníkem.

Designové vliesové tapety

Tapety z dílny současné doby působí velice půvabně o samotě nebo v dialogu s klasickou malbou. Nemají pověst starých papírových tapet, jejichž nudné motivy byly čím dál tím častěji přelepovány na ty o něco méně nudnější. Moderní vliesové tapety strčí ty staré do kapsy svou pevností, pružností, stálou barvou, absencí krabacení, ale také pohodlnou aplikací. A ani dobrá cena nezůstává v poměru s kvalitou pozadu. Bývá sice o něco vyšší než cena tradičních papírových tapet, ale také za ni dostanete mnohem přitažlivější balíček funkčnosti, stylu a půvabu.

Osvěžení interiéru

Moderní tapety si čím dál tím více získávají obdiv těch, kteří chtějí bydlet stylově, a přitom preferují jednoduchý způsob proměny interiéru. Právě těm jde moderní tapeta doslova na ruku. Stačí lepidlem natřít stěnu a na ni přiložit tapetu. Proměna interiéru je tak rychlou a čistou prací, která se stává spíše příjemnou zábavou. Bez krabacení.

Moderní vliesové tapety – svěžest až na půdu

Na rozdíl od dříve používaných papírových tapet nemusí být moderní tapeta na vaší stěně odsouzena k doživotí. Vliesové tapety jdou totiž snadno a beze zbytku odstranit, takže si svůj interiér můžete měnit, jak se vám zachce. Tuto skvělou vlastnost vliesových tapet lze uplatnit zejména v dětském pokoji, ve kterém se tak stěny mohou barevně a stylově proměňovat v závislosti na dospívání dítěte. Díky aplikaci omyvatelných tapet se navíc nemusíte děsit možných neštěstí na stěnách dětského pokoje. Výrobci vliesových tapet zkrátka mysleli na všechno.

Kouzlo vliesových tapet

Ačkoliv se tapety tradičně kladou na stěnu, osvědčily se také jako nový povrch starého nábytku, kterému tak dodají lesk a zašlou slávu. Moderní vliesové tapety jsou zkrátka výborným způsobem, jak vkusně a za dobrou cenu proměnit byt v opravdovou designovou záležitost.

 

Stačí ta pravá vliesová tapeta a váš domov se jako mávnutím kouzelného proutku rázem promění v zámecké sídlo, venkovskou usedlost, moderní galerii nebo nadčasový industriální loft. Fantazii se zkrátka meze nekladou a v případě užití moderních tapet to platí dvojnásob.

Zdroj: arte-international.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock