Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Moderní ušák jako výjimečný solitér

Moderní ušák jako výjimečný solitér

Ušáky byly vždy symbolem ztišení, klidu a pohodlí. Snad každý se z práce těšil na chvilku strávenou s knihou a šálkem dobré kávy v náruči svého nejmilejšího křesla. Retro ušáky už povětšinou odvál čas, můžete si je ale připomenout díky moderním ušákům, které se právě teď usazují v celé řadě pokrokových interiérů. Ušáky se tak vracejí na místo činu, v novém a mnohem lehčím kabátě. Přemýšlíte i vy nad tím, že si maximálně komfortní křeslo pořídíte do relaxačního koutku u knihovny?

Pohodlí jako luxus

Vytrácení staromódních ušáků z interiérů měla na svědomí móda diktující praktické a estetické zmenšování dispozic. Zbytečně mohutná a nepříliš designová křesla byla sice synonymem domácí pohody, většinou však na úkor celkové estetičnosti místnosti, ve které zabírala až příliš mnoho místa.

Současné moderní ušáky, které v sobě snoubí nádech luxusu i jistotu pohodlí, nepůsobí vůbec robustně, a tak se směle a bez překážek dostávají do celé řady moderních interiérů. Zatímco jste tak možná dříve byli zvyklí uklidit obrovské retro křeslo co nejdál z dohledu, moderní ušák se ve vašem interiéru okamžitě stane půvabnou solitérou, na které s obdivem spočinou pohledy všech vašich návštěv. Moderní ušák přinese k vám domů symbol maximálního pohodlí, ale také dotek luxusu, na který si po náročném dni budete velmi rádi zvykat.

Moderní ušák jako výjimečný solitér

Ušák v novém kabátě

Moderní ušáky se zbavily všeho, co jim ubíralo na kráse a přidávalo na váze. Představují se tak v novém jarním kabátě, který působí neobyčejně svěže, mladistvě a s vkusem pro barevné ladění. Zmizely tak robustní základny staromódních ušáků, které nyní nahrazuje odlehčená spodní konstrukce nebo ještě lépe otočná základna z kvalitního kovu. Přesně o takový design ušáků stojí milovníci minimalisticky koncipovaných prostorů, a proto do nich umisťují moderní ušák jako výraznou designovou solitéru.

Současné ušáky tak díky svému novému kabátu působí mnohem vzdušnějším dojmem, navíc se snadněji přenášejí z místa na místo a v rámci prostoru se přetáčejí.

Moderním časům se přizpůsobily také pro ušák tak typické uši, které prošly zásadní plastickou operací a někde ve stylu Van Gogha zmizely úplně. Designovou proměnu si užily také praktické područky ušáků, které i nadále zaručují pohodlnou oporu pro ruce. Zbrusu nové područky ušáku vám tak i při dlouhém sezení v odpočinkové pozici dopřejí správné a bezbolestné uvolnění zad i krční páteře. Toužíte ještě po větším pohodlí? Pořiďte si ušák s přídavnou podnožkou. O to více pak bude symbióza funkčnosti, zdraví i krásy v případě moderních ušáků fungovat na jedničku.

Moderní ušák jako výjimečný solitér

Ušák jako součást zátiší

Moderní ušák v lesklé kůži, něžném odstínu nebo provokativním designu se v interiéru může stát příjemnou součástí relaxačního zátiší. Umně v sobě skloubí doteky luxusu, komfortu a elegance, kterým půjde jen těžko odolat. Osobitou krásu moderních ušáků dokáže umně podtrhnout podložení koberečkem s vysokým vlasem, blízkost designové knihovny, originální lampy i obrazové galerie.

S moderním ušákem si domů přinesete kouzlo starých časů, které však dýchá jako vzpomínka v novém a mnohem přitažlivějším kabátě.

Zdroj: Natuzzi, Tom Dixon, Onespace, Simplysofas, Noidahomesolution

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock