Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Moderní skandinávský interiér z Malajsie

Moderní skandinávský interiér z Malajsie

Kombinace bílé a šedé barvy po boku černých akcentů dokáže v tomto interiéru navodit útulnou atmosféru. Jeho synonymy jsou elegance, čistota a jednoduchost. Estetická stránka je v rovnováze s tou praktickou, tradiční prvky doplňují moderní. Absolutní prim pak hraje úcta k přírodě a záliba v přírodních materiálech.

Nahlédněte s námi do interiéru, který se nachází v Malajsii, a přece je odrazem interiérového, potažmo životního stylu obyvatel Skandinávie. Zaujme vás černobílou paletou barev, přírodními materiály, čistými liniemi, vzdušností a neobyčejně svěží atmosférou.

Kouzlo skandinávského stylu

Skandinávský styl si získává čím dál tím více obdivovatelů. Uchvacuje totiž svou ležérností, elegancí, zdánlivou jednoduchostí a osobitým charakterem. Světlé neutrální barvy sem tam rozbité černými akcenty vytvářejí po boku přírodních materiálů opravdu působivé bydlení, které se v kombinaci s hřejivými textiliemi a pokojovými rostlinami stává neobyčejně útulným domovem. Kouzlo skandinávského stylu tak spočívá v tom, s jakou lehkostí a vkusem bývá interiér zařízen, aniž by se musel chopit výrazných materiálů či barev. Jeho krása tudíž tkví v jednoduchosti a skromné paletě.

Moderní skandinávský interiér z Malajsie
Foto: SII YUAN & SIN YEE

Dotek Skandinávie v malajském interiéru

V interiéru, který vám touto cestou představujeme, vzniká pozoruhodná symbióza světlých barev, dřeva a kontrastních černých doplňků. Právě kvalitní dřevo se objevuje na podlaze i na nábytku. Někde je přitom natřeno na bílo, což interiéru dodává rustikální charakter. Nechybí zde ani další přírodní materiály, které celku dodávají na útulnosti a autenticitě. Interiér je útulný také díky tomu, že v něm namísto namodralých tónů studené bílé barvy byly zvoleny teplejší odstíny. Vcelku neutrální barevná kompozice je pak příjemně rozbita světlými tóny dřeva či svěže zelenými odstíny pokojových květin.

Černá a bílá v interiéru

O dramatický nádech interiéru se stará kontrast mezi bílou a černou barvou. Černá barva je zde zastoupena především v případě orámovaného prosklení, které odděluje kuchyni od obývacího pokoje, objevuje se však i na designovém křesle, svítidlech a řadě dalších doplňků. Černá s bílou jsou si nejblíže na jedné ze stěn v kuchyni, která byla natřena tabulovou barvou, čímž vzniklo kreativní místo nejen pro děti. Jinak ale v interiéru převládá bílá, kterou střídají odstíny šedé barvy.

O čistý dojem z interiéru se nestará pouze vhodná kombinace klasických barev, ale také minimalistický styl. Díky minimu bytových doplňků může naplno vyniknout osobitý ráz bydlení, který si potrpí na jednoduchost a čistotu. Jednotlivé místnosti jsou prostorné, otevřené a díky velkým oknům a dominantní bílé barvě také dostatečně světlé. Chytře řešené úložné prostory nenarušují celkový dojem z bydlení a nezmenšují prostor interiéru. O to více se také do popředí zájmu návštěvníků dostávají jednotlivé designové kousky, které potvrzují, že v jednoduchosti je krása.

Foto: SII YUAN & SIN YEE
Zdroj: www.pins.my

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock