Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Moderní byt pro muže milujícího umění

Moderní byt pro muže milujícího umění

Byt plný uměleckých kousků vůbec nemusí vypadat jako soukromé muzeum bez nápadu. V interiéru o velikosti 60 m2 tak naopak vzniklo úchvatné bydlení, které umění spoludotváří, ale nezahlcuje. Všechno zde má své místo, a tak celý byt pro muže milujícího umění působí i přes řadu uměleckých suvenýrů naprosto svěžím dojmem.

Byt plný umění

Charakter bytu plně souzní s charakterem vystavených uměleckých prvků. Jeho majitel má zálibu v obrazech jasných barev, ve starobylých soškách a především v nástěnných hodinách, které jsou opravdovou poctou řezbářskému umění. V bytě však nechybí ani místo pro knihy a další zajímavé suvenýry z cest. Pro ty je tu jako stvořená velká skleněná vitrína s podsvícenými policemi. Ta se nachází na pomezí obývací a jídelní zóny, přičemž celku dodává charisma opravdových světových galerií.

Světlé a svěží bydlení

Při vstupu do bytu je jasné, jaká je hlavní záliba jeho majitele. Přesto však interiér působí neskutečně světle, hravě a svěže. Může za to důmyslné rozmístění uměleckých předmětů a jejich chytré zakomponování do prostoru. Nevzniká tedy jednolité domácí muzeum, ale moderní byt s citem pro umění. Jednolitosti a fádnosti celku zabraňuje především již zmíněná vitrína, velkou roli však v prostoru hraje také obnažená cihlová zeď. Ta interiér plný šedých a černých akcentů příjemně prohřívá a přináší do něj zajímavé rustikální kouzlo. Podobnou úlohu zde má také dřevo, které si perfektně rozumí s ostatními využitými materiály. Barevnou hravost dodává bydlení vysoce komfortní pohovka v tmavě tyrkysové barvě a v interiéru porůznu rozmístěné obrazy, kterým jsou zádumčivé barvy cizí. Také díky velkým oknům, zrcadlům a vitríně působí celek natolik svěžím a světlým dojmem. A zajímavé je, že i přes zálibu v uměleckých předmětech je interiér minimalistický a čistý.

Moderní byt pro muže milujícího umění

Moderní a prostorné bydlení

Nadčasovost stylu a dostatečný prostor, to jsou stěžejní pilíře bydlení v tomto bytě. Je tady dostatek místa k relaxaci v uměleckém zátiší, ale i k vaření, které umožňuje velkoryse pojatá kuchyňská linka. Svůdné charisma bytu plného umění pak spoludotváří i ušák v retro stylu nebo designová svítidla. Přesto však mezi všemi uměleckými předměty a stylovými doplňky hraje prim trojice obrazů dodávající energii místu nad pohovkou. Dávají nahlédnout do vnitřního světa svého majitele, do krásy umění i jedinečnosti těch, kteří mu dají šanci i v moderních časech.

Zdroj: www.zawicka-id.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock