Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Moderní bydlení se žlutou sedačkou

Moderní bydlení se žlutou sedačkou

I interiér, který nehýří velkým množstvím barev, může vypadat dokonale. Jen stačí vědět, jaké barvy a jejich kombinace zvolit. Poté už stačí přidat jen akcent v podobě žluté sedačky a krásné a útulné bydlení je na světě.

Interiér v zemitých tónech

Interiérový designer Leonid Sizikov má na svém kontě hodně krásně zařízených interiéru. Mezi ně bez sebemenších pochyb patří i interiér tohoto bytu, který se nese v duchu jednoduchých zemitých tónů, kdy za jediný kontrast můžeme považovat žlutou pohovku, která na sebe díky tomu přitahuje pozornost. Interiér je dobře prosvětlen skrze velká okna, ale i spoustu desingnového osvětlení - což je velmi důležité právě kvůli tmavším barvám, jež se zde vyskytují.

Interiér bytu je zařízen v industriálním stylu, kdy na fotografiích můžeme nahlédnout do obývacího pokoje, jenž je spojený s kuchyní a jídelní částí. Celý prostor se nese v duchu hnědé, šedé a smetanově bílé barvy, jež na sebe hezky navazují. Jako kontrast a jediný jasněji barevný prvek zde patří žlutá sedačka, která spojuje obývací část s tou kuchyňskou.

Moderní bydlení se žlutou sedačkou

Kontrast zde tvoří žlutá sedačka

Obývací pokoj je zařízen hodně minimalisticky, kdy v něm kromě pohovky najdeme pouze jednoduchou dřevěnou stěnu s televizí a dekoraci v podobě velké malby na stěně, která místu dodává moderní ráz. Stěny v bytě jsou vymalovány smetanově bílou barvou, kdy za televizí najdeme cihlový obklad, který prostoru propůjčuje industriální vzhled.

V jídelně a kuchyni převládá hlavně kombinace hnědého dřeva a šedé barvy, jež je na židlích, ale i místo klasického obkladu za kuchyňskou linkou. Tutéž šedou lze spatřit i na stěně u televize. Jako osvětlení zde slouží jak podsvícené police, tak i zavěšená světla nad jídelním stolem. Celý interiér působí velmi domáckou a pohodovou atmosférou.

Štítky: moderní interiér
Zdroj: Leonid Sizikov

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock