Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Malý podkrovní byt ve Stockholmu

Malý podkrovní byt ve Stockholmu

Skvěle řešený malý podkrovní byt ve skandinávském stylu s industriálním nádechem. Nechte se inspirovat hřejivým bytem ve Stockholmu s černou prosklenou stěnou. Uchvátí vás.

Podkroví ve skandinávském moderním stylu má celkovou plochu 35 m2 a skládá se ze dvou místností, terasy a koupelny. Styl bydlení respektuje historickou hodnotu domu a zachovává v interiéru původní dřevěné trámy a odhalené cihly, které vytváří útulnou atmosféru. Stejně jako ve většině skandinávských domovů, jsou i zde stěny natřeny na bílo. Nelze si nevšimnout silného kontrastu bílých stěn a dřevěných trámů a starých cihel. Výsledkem této kombinace je skutečně fascinující interiér.

Odhalené cihly

Díky svému umístění pod střechou zaručuje tento byt dostatek slunce a krásného výhledu. To ho opticky trochu zvětší a přidá na vzdušnosti. I když je byt ve skandinávském stylu, neodpovídá většině představovaných skandinávských bytů. Má svůj nenapodobitelný a osobitý vzhled díky odhalené cihlové zdi a černému rámu se skleněnou výplní místo klasické zdi. Z chodby vás rovnou přivítá kuchyň s obývacím pokojem a jídelnou v jedné místnosti a vstupem na terasu, přes prosklenou stěnu pokračuje ložnice s šatnou. Terasa přináší do bytu denní světlo, které je pro bydlení nepostradatelné. Ač se může vybavení bytu zdát jednoduché, je promyšlen každý detail s ohledem na velikost bytu. Opravdu zřetelný prvek je cihlová stěna a trámy, které vytváří v bytě příjemnou atmosféru.

Malý podkrovní byt ve Stockholmu

Krása v malém bytě

Pro malý byt je důležité, aby byl použitý styl, které se ponese ve vzdušném stylu a byt opticky nafoukne. Zde, i přes velké množství černé barvy, nepůsobí byt malým a stísněným dojmem. Není v něm nic navíc, co by překáželo, ale i tak je byt plný dekorací, které mu dodávají zabydlenost. Vše spolu hezky ladí a vytváří příjemný interiér s výhledem na město, venkovní, posezením i praskajícím dřevem v obýváků. Skandinávský styl byl zde zvolen správně. Hojnost bílé se zemitou cihlově červenou, minimum nábytku, ale dostatek textilních dekorací, polštářů a přehozů, teplé akcenty dřeva a celek nevypadá na 35 m2 se zkosenou zdí.

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock