Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Malý byt s velkým potenciálem

Malý byt s velkým potenciálem

Malé byty jsou mezi mladými lidmi velkým trendem, jsou nenáročné na úklid, cenově dostupné, a tak není inspirace na její interiér nikdy dost. Dnešní inspirací je světlý interiér s malou kuchyňkou a velmi jednoduchým vybavením.

Vše potřebné

Interiér bytu byl vytvořen polským studiem Caroline Art a je koncipován tak, aby vyhovoval jak jednotlivci, tak páru. Ihned ve vstupu je velká skříň v bílém lesku, která kromě dostatku úložného prostoru vytváří optické oddělení vstupní místnosti a obývacího pokoje.  Hned vedle vstupních dveří se nachází vchod do malé koupelny spojené s toaletou a dále pak místnost, která funguje jako kuchyně, jídelna, obývací pokoj a ložnice v jednom. Pro pocit většího prostoru jsou v celém interiéru použity spíše studené odstíny s jemně béžovými akcenty. Teplé barvy by totiž prostor spíše opticky zmenšovaly.

Jak na kombinaci barev

Koupelna s WC je laděna do světle šedé barvy, kterou doplňuje jemně hnědé obložení zdi. Díky tomu je koupelna mnohem osobnější. Instalované skřínky po obvodu navíc poskytují dostatek úložného prostoru, který je v malých bytech vždy velmi žádaný. Hlavní místnost je světlý a velmi pozitivní pokoj, ve kterém je zajištěn dostatek světla zejména díky velkému oknu, které je zjemněno závěsy v béžové barvě. A ačkoliv se na závěsy dnes velmi často zapomíná, zde jsou důkazem, že díky nim vypadá i jednoduchý interiér mnohem útulněji.Malý kuchyňský kout je laděn do bílo-šedé kombinace v lesku s antracitovou pracovní linkou, která stejně jako tmavá sedačka malinko rozbíjí barevnou jednotvárnost interiéru. Úložný prostor na oblečení a další nezbytnosti je za velkou zrcadlovou skříni v prostoru obývacího pokoje a ložnice. Velká zrcadla krásně odráží světlý interiér a i takto malé místo díky tomu působí vzdušně a příjemně. Punc moderního interiéru je kromě skříní ve vysokém lesku zdůrazněn také velmi oblíbeným cihlovým obložením zdí. 

Zdroj: carolineart.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock