Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu

Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu

Důkazem, že krásné a praktické bydlení může vzniknout i na docela malém prostoru, je varšavský byt roztomilé šestičlenné rodiny. Vyrostl na ploše o velikosti 80 m2 a díky převaze něžné bílé barvy a romantických i hravých doplňků je ztělesněním snu o půvabném domově.

Byt vytvořený s ženským citem

V bytě určeném pro šestičlennou rodinu je silně patrný ženský cit pro kombinaci barev, materiálů i doplňků. Něžně romantická atmosféra, kterou milují hlavně ženy, se vznáší v atmosféře celého interiéru. Z bytu se tak stává ideální domov, který je snem nejedné z žen. A v tomhle bytě se jich nachází přímo pět. Přestože je interiér bytu romanticky laděný, namísto typické růžové barvy v něm však převládá barva bílá. Je tedy příjemným prostředím i pro jediného muže v rodině.

Pohodový domov pro celou rodinu

Rodina drží maximálně při sobě, užívá si vzájemné blízkosti, a tak jí byt o poněkud skrovné velikosti vůbec nevadí. Díky otevřenému uspořádání interiéru mohou mít rodiče své dcerky neustále na očích, což je důležité pro jejich bezpečnost i pocit hřejivé náruče domova. Tento malý byt je tak až po okraj naplněn radostí a láskou nejbližších. O dotvoření pohodového domova pro celou rodinu se však stará i jeho vybavení. To v sobě nezapře originalitu, hravost a velkou dávku romantiky.

Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu

Bílý interiér s pastelovými akcenty

Bílá výmalba spolu s bílou podlahou i nábytkem dostává do bytu dostatek světla, čistoty, svěžesti a vzdušnosti. K prosvětlení interiéru napomáhají také velká okna poskytující inspirativní výhledy do okolí. O romantizující nádech se stará nejen hojně zakomponovaný dřevěný nábytek ve své původní či bílé barvě, ale také řada dalších přírodních materiálů. O útulnost a půvabný pocit domova se však starají především vázy plné květin, jejichž barvy hrají od bílé po růžovou. Převahu bílé barvy rozbíjejí pastelové akcenty, které jsou k mání nejen v dětském pokoji, ale i v tom obývacím. Pastelová barva zde spolu s růžovou vytváří zajímavou barevnou kombinaci, která na sebe přehnaně neupozorňuje, ale přesto pomáhá umocnit hřejivé kouzlo domova. Bílá barva převažuje rovněž v ložnici, ve které má opět prostor růžová s pastelově modrou. Stejně jako v celém interiéru i tady hrají významnou roli nápadité bytové doplňky jemných barev a přírodních materiálů.

Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu

Vzdušné a romantické bydlení

Romantizující styl jednotlivých kusů nábytku a bytových doplňků, jemné barvy, elegantní tvary, převaha živých květin a důraz na detail, to všechno dělá z tohoto domova doslova pohádkové království. A přestože se všechen nábytek s doplňky musel vejít do malého prostoru, vůbec mu neubral na vzdušném a světlém dojmu. Celek totiž díky využitému citu pro kombinaci barev, materiálů a tvarů vypadá naprosto uspořádaně. Díky nadvládě bílé barvy zde navíc mohou perfektně vyniknout veškeré detaily a také malebná zátiší, která se, jak se zdá, dají vytvořit i na docela malém prostoru.

Ve Varšavě tak vznikl oslnivě krásný interiér, který zaujme nejen svým romantickým vybavením a něžnou kombinací barev, ale také láskou, jež z něj sálá na každém kroku.

Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu
Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu
Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu
Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu
Malý, ale krásný byt pro šestičlennou rodinu
Zdroj: www.westwing.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock