Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Luxusní vila s výhledy na posázavskou krajinu

Luxusní vila s výhledy na posázavskou krajinu

V malebné obci Petrov nacházející se asi 25 km jižně od centra Prahy stojí naprosto jedinečná rodinná vila, která přirozeně zapadá do dechberoucí okolní krajiny. Komfortně zařízený dům je ukázkou dokonalého spojení přírodních materiálů, moderních technologií i nadčasového designu.

Bydlení v souladu s přírodou

Vila situovaná v poklidné lokalitě vysoko nad pravým břehem řeky Sázavy je velice moderní, přesto svým vzhledem plynule navazuje na okolní prostředí. Vděčí za to převaze přírodních materiálů využitých v interiéru i v exteriéru. Luxusní bydlení s důrazem na kvalitní materiály tak představuje například velkoformátová dlažba z přírodní břidlice, mramorové obklady a dlažba v koupelně, kuchyňská linka s žulovou deskou či dubová okna s dvojskly. Hlavní roli v interiéru však hraje propojení břidlice a dřeva, které celek příjemně prohřívá a ještě mu dodává na osobitosti a přírodním rázu. Podobný charakter má i exteriér, který je odlehčen velkými skleněnými plochami. Také moderně pojatá zahrada přirozeně navazuje na okolní přírodu a výjimkou není ani bazén přístupný z prakticky řešené terasy.

Luxusní interiér v zemitých barvách

Dotek přírody je v interiéru patrný rovněž díky převaze zemitých barev. Odstíny hnědé a šedé barvy sem tam rozbíjejí akcenty béžové, bílé, červené, černé a zlaté barvy. Díky této kombinaci barev působí interiér kompaktním dojmem bez jakýchkoliv rušivých prvků. Opravdovou potěchou pro oko je prostorná koupelna, v níž se dostává ke slovu kombinace světlých barev a materiálů. Spolu s nadčasovým designem tak zde vzniká opravdu luxusní místo k odpočinku. K tomu svádí i relaxační pokoj ve vyšším podlaží, ve kterém je možné zahrát si kulečník, sledovat pomocí dalekohledu nejkrásnější výhledy do krajiny, anebo si jen tak užívat klidu a pohodlí na prostorné pohovce či lehátku. Mimo terasu má tato luxusní vila také balkón, na který lze vejít právě z relaxačního pokoje.

Luxusní vila s výhledy na posázavskou krajinu

Prostorná a dokonale zařízená vila

Vedle kvalitních materiálů a důrazu na soulad charakteru stavby s okolní přírodou disponuje tato luxusní vila i počtem prostorných místností představujících moderní technologie i nadčasový design. V prvním nadzemním podlaží tak zaujme otevřený koncept obývacího pokoje propojeného s jídelní a kuchyňskou zónou. Odtud je možnost vejít na terasu, k bazénu a do zahrady. V témže podlaží se nachází i hlavní ložnice, dva dětské pokoje, dvě koupelny, šatna a také komora, z níž se dá dostat do garáže. Vyšší podlaží je tvořené již zmíněným relaxačním pokojem. K nadstandardnímu vybavení vily patří mimo jiné také podlahové vytápění, elektrický kotel, kotel na pelety či příprava pro tepelné čerpadlo.

V poklidné obci nedaleko rušného centra Prahy tak vzniklo naprosto luxusní bydlení s důrazem na prostor, praktičnost, design i kvalitní přírodní materiály. Tato jedinečná vila nabízí veškerý komfort od osvěžujícího bazénu až po hřejivý hrb. A navíc je usazená na ideálním místě, které nešetří výhledy do malebné posázavské krajiny...

Štítky: rodinný dům vila
Zdroj: www.svoboda-williams.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock