Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Luxusní rodinný dům se zahradou

Luxusní rodinný dům se zahradou

Ve slepé ulici poklidné vilové čtvrti v Praze stojí rodinný dům, který se netají svým luxusem. Uveden opečovávanou relaxační zahradou s několika stromky a keři skýtá příjemné útočiště vzdálené od shonu velkoměsta.

Unikátní novostavba doplněná o jižně orientovanou zahradu stojí poblíž zalesněného údolí a luk. Při její výstavbě byla použita řada kvalitních materiálů a technologií, a tak splňuje požadavky na moderní způsob života.

Uspořádání bydlení

V přízemí plnícím funkci společenské zóny se nachází kuchyně, jídelna, obývací pokoj a navazující zahradní terasa. Místo zde našla také hala, prádelna či hostinská ložnice s vlastní koupelnou. V patře je umístěna privátní zóna, která obsahuje rodičovskou a dětskou část. Zde jsou umístěny tři ložnice, dvě koupelny a toalety, pracovna a šatna. Ve zčásti zapuštěném suterénu se nachází dvojgaráž, sklad, technické a provozní zázemí.

Luxusní rodinný dům se zahradou

Kvalitní materiály a technologie

K luxusnímu vzhledu rodinného domu napomáhají masivní podlahy, hliníková okna s trojskly, bezpečnostní zasklení zádveří, využití kvalitního cedrového dřeva na terasách a obložení, zabezpečovací zařízení s kamerovým systémem či víceokruhový alarm. V obývacím pokoji se nachází venkovní roleta, která chrání proti UV záření, v přízemí je vše připraveno na elektricky ovládané interiérové rolety. Patro disponuje hned třemi klimatizačními jednotkami. O tepelný komfort v domě se stará plynový kotel.

Přečtěte si také

Modernímu domu v Japonsku vládne beton

Ve staré rezidenční čtvrti na okraji japonského města Nagakute vyrostl dům plný pohledového betonu. Zaujme svým asketickým vzhledem a meditační atmosférou. Uprostřed svěže zelené krajiny poskytuje…

Luxusně zařízený interiér domu

Luxus, který je patrný při pohledu na dům zvenku, se potvrzuje také v interiéru. Kvalitní materiály, sametové povrchy, příjemné kombinace barev, designové vybavení a velké prosklené plochy – to všechno hraje tomuto luxusnímu bydlení do karet. Největší důraz je zde přitom kladen na prostor, otevřenost, vzdušnost a dostatek přirozeného osvětlení. Interiérový styl se přitom nebojí výrazných prvků, které v sobě místy nesou nádech exotiky a starých časů. Umělecký dotek tak toto bydlení opravdu nezapře.

Přízemí rodinného domu plynule přechází v terasu doplněnou o pergolu. Moderní zahrada slouží jak k odpočinku, tak k vyžití těch nejmenších. Brzy zde vznikne ještě bazén a oáza klidu tak bude dokonalá.

Zdroj: www.svoboda-williams.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock