Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Luxusní mezonetový byt v centru Prahy

Luxusní mezonetový byt v centru Prahy

V blízkosti Václavského náměstí se nachází byt, který uprostřed rušného historického centra vytváří ostrůvek klidu, luxusu a pohodlí. Stačí vyjet výtahem do pátého patra činžovního domu a vstoupit do příjemně klimatizovaného mezonetu. Jeho moderně zařízený interiér, to je podívaná sama pro sebe.

Vzdušný byt plný slunce

Hlavní devizou bytu v samém centru Prahy je jeho vzdušnost, které napomáhá zařízení v duchu minimalismu. Důležitou roli zde nehrají doplňky, ale nábytek, který na první pohled zaujme svou originalitou. Kochat se veškerým vybavením je přitom možné hlavně díky velkoryse pojatým oknům, kterým na kráse přidávají přiznané trámy. Jakmile slunce pohasne a byt potemní, jsou tu k dispozici skvěle řešená designová svítidla. Světlo v interiéru přitom podporuje i časté využití bílé barvy a také příjemného kontrastu.

Prostor jako základ

Vysoká úroveň komfortu tohoto bytu tkví zejména v míře poskytovaného prostoru. Byt na vstupní úrovni disponuje halou, obývacím pokojem propojeným s jídelnou, dvěma ložnicemi, koupelnou, toaletou a komorou. O patro výš se nachází další dvě ložnice, galerie, koupelna a toaleta. Také každá z těchto místností si zakládá na vzdušnosti a originalitě. Obzvlášť v tak krásné a velké koupelně musí být úžasné relaxovat.

Luxusní mezonetový byt v centru Prahy

Barvy, tvary, materiály

Nejenže se jedná o byt velice prostorný, vzdušný a plný slunce, ale také o byt, ve kterém si designéři skvěle pohráli s barvami, tvary a materiály. Bílá, světle a tmavě šedá, jemně fialová, černá – to jsou hlavní barvy interiéru, které si skvěle rozumí se zdejšími dřevěnými prvky. A nenudí ani jednotlivé tvary. Stačí se podívat na židle v jídelně, na konferenční a noční stolky, stolní lampy nebo na věšák. Jistá elegantní hravost je tu patrná na každém kroku. A platí to i pro použité materiály. Jedničkou přitom stále zůstává kvalita.

Bydlení, které myslí na všechno

Tento mezonetový byt v centru Prahy má jedno plus za druhým. A nejenže je krásný, ale i velmi praktický. Především díky bohatému přísunu denního světla je takovou milou oázou uprostřed každodenního ruchu velkoměsta. Opustíte ji však a hned máte na dosah divadla, kluby i kavárny…

Zdroj: www.svoboda-williams.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock