Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Luxusní mezonet laděný do bíla

Luxusní mezonet laděný do bíla

Tento unikátní mezonetový byt prošel velmi zdařilou kompletní rekonstrukcí. Sněhově bílý interiér poskytuje majitelům především velmi inspirativní prostředí. Vzdušný prostor je zateplen a zútulněn vhodnou volbou nábytku a doplňků v pudrových nebo i sytějších barvách. Touto cestou byl jako zázrakem tento neutrální bílo-šedý základ dotažen k naprosté dokonalosti.

Struktury vítězí

Volba barevnosti a vzorů záleží zejména na našem vkusu, ale vždy ji musíme přizpůsobit světelným poměrům a rozměrům místností. Bílá barva je jak módním hitem, tak i stálici, kterou lze kombinovat téměř se vším. Opticky prostory zvětší a odlehčí. V její univerzálnosti tkví zcela její moc. Zacházet by se s ní ale i přesto mělo opatrně. Na první pohled studený interiér nesmíme přeplnit barevnými dopňky, které by akorát zničily její kouzlo jednoduchosti. Spíše bychom se měli zaměřit na použití více struktur. Bez obav šáhněte po přírodních látkách s hrubší texturou, plastických předmětech v kulatých a amorfních tvarech, kožežinách, pohledovém betonu, dekorem zdobeném nábytku apod. 

Volba bílé barvy a světlého dřeva je téměř sázka na jistotu. Dřevo nádherně vynikne na bílém pozadí. Pozor si ale dejte na správný poměr. Dřevo má být pouze doplňkem, ne hrát prim. Musí vyniknout jeho čistá krása. A toho docílíme ideálně tím, že zvolíme maximálně světlou podlahu nebo několik málo kousků dřevěného nábytku. 

Doplňkové barvy k bílé

Základ krom bílé tvoří i šedá barva hned v několika odstínech. Ta nechává bílou krásně vyniknout. Světlému interiéru také sluší i kontrast. Ve dvojici s černou občas ale může působit zbytečně tvrdě. Volbou šedého spektra barev získáme dostatečný "rozpor", ale i studenější nádech inspirovaný skandinávským designem. Tento celek zachovává čistotu, jednoduchost i pořádek. Pokud bychom si ale i přesto přáli dosáhnout teplejšího zabarvení konktrétních místností, zkusme přidat doplňky ve žlutých nebo hnědých odstínech. Přesně toho bylo využito při návrhu obývacího pokoje, kde právě žlutá barva dodává ten správný hřejivý pocit domova. Naopak soukromá část domu byla zařízena ve světlě pudrových odstínech starorůžové, která interiér perfektně zjemní a dodá ložnici nezaměnitelnou atmosféru. 

Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Luxusní mezonet laděný do bíla
Zdroj: www.realestate.com.au

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock