Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Inteligentní digestoře jako nádherné lustry

Inteligentní digestoře jako nádherné lustry

Zapomeňte na klasické digestoře, které kazí krásu vašich kuchyní. Ukážeme vám digestoře, které nejen skvěle fungují, ale i nádherně vypadají. Okouzlí i vás?

Krása lustrových digestoří

Současný trend fandí digestořím, které svým vzhledem spolehlivě nahradí ty nejkrásnější lustry. Stávají se designovým doplňkem, který ani zdaleka nepřipomíná klasický odsavač par. Moderní lustrové digestoře působí velmi křehce a vypadají jako originální svítidla. Mohou být jak napevno zavěšené, tak spouštěcí.

Digestoře vybavené nejmodernějšími technologiemi

V případě digestoří, které teď začínají dobývat čím dál tím více kuchyní, se krása snoubí s inteligencí. Lustrové nebo také ostrůvkové digestoře – jak se jim jinak říká – jsou totiž vybaveny těmi nejmodernějšími technologiemi. Standardně tak disponují technologií recirkulace, u některých typů je však možné s přídavným zařízením zajistit i odtah. Recirkulace je přitom velice účinná zejména díky sofistikovaným filtrům. Vzhledem k tomu, že jsou tyto recirkulační digestoře vybaveny uhlíkovými filtry, je třeba tyto pomocníky přibližně dvakrát do roka vyměnit. Na trhu jsou však k dostání i nové typy filtrů, které jsou schopny regenerace. S jednoduchou domácí údržbou tak bez problémů vydrží až tři roky. V porovnání s klasickými uhlíkovými filtry navíc mají až o třetinu vyšší účinnost.

Inteligentní digestoře jako nádherné lustry

Chytré výsuvné digestoře

Výsuvné typy lustrových digestoří mají velkou výhodu. Při vaření se totiž spouštějí do bezpečné vzdálenosti nad varnou desku, čímž se zvýší účinnost sání. Všechny lustrové digestoře lze přitom pohodlně ovládat pomocí dálkového ovladače.

Pomocník i dekorace v jednom

Nejenže lustrové digestoře skvěle plní svou primární funkci odsávání par, ale ještě se stávají krásným bytovým doplňkem. A protože jsou opravdu sofistikované, můžete je stejně jako televizi ovládat pomocí dálkového ovladače. V klidové poloze je přitom výsuvný spotřebič přímo u stropu, takže nepřekáží při pohledu do obytné části. Může tak bez jediné vady na kráse sloužit jako velmi originální svítidlo. Lustrové digestoře bývají nejčastěji vybaveny výkonnými LED světly. U některých je i možné měnit intenzitu a barvu světla.

Zdroj: digestore-faber.cz, elicacr.cz

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock