Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Ložnice s nádechem luxusu

Ložnice s nádechem luxusu

Ložnice je velkou relaxační zónou našeho bydlení. Mělo by se jednat o naši osobní oázu, kde se budeme cítit příjemně a ve svém vlastním světě. V tomto prostoru spíme, odpočíváme a doplňujeme energii. Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem.

Ložnice nebývá zpravidla velká. Přesto by měla působit vzdušně, poskytovat maximální komfort a nemělo by v ní chybět nic důležitého. O to samé jsme se snažili při návrhu interiéru této ložnice.

Hlavním a dominantním prvkem ložnice je postel s komfortním čalouněným čelem a možností úložného prostoru uvnitř postele. Tu funkčně i esteticky doplňují integrované noční stolky v jednotném designu. Praktické lampičky hned u postele posvítí na cestu nočním tulákům.

Ložnice s nádechem luxusu


Ložnici jsme dále vybavili úložnými prostory v podobě skříněk s LED podsvícením. Jsou vyrobeny na míru, tak aby jejich tvar a rozměr respektoval dispozici interiéru. Při vybavení nám odpadla starost s vybíráním šatní skříně, protože hned za vchodem do ložnice je k dispozici šatna.

Ložnice s nádechem luxusu
Ložnice s nádechem luxusu


Malé ložnice si zaslouží více pozornosti, co se týče designu. Kromě vhodně zvoleného nábytku jsme využili dalších prvků, které místnost opticky zvětšili a dodali jí šmrnc i útulnost. Delší závěsy, které prostor opticky prodlouží a kombinace tmavých a světlých odstínů na zdi prodloužili a zkrátili stěny, které jsme potřebovali. Zrcadlem jsme rovněž opticky zvětšili prostor.

Ložnice s nádechem luxusu

Jako doplněk interiéru jsme zvolili velice originální dřevěný obraz v podobě stromu. Kresba dřeva a suků je na obrazu zachována, díky čemuž obraz působí velice přirozeně a realisticky.

Barevnou kombinaci jsme zvolili šedé odstíny šedi na stěnách a tyrkysovou v podobě ložního prádla, která interiéru vdechne nádech luxusu.

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock