Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Loftový byt v Rusku

Loftový byt v Rusku

Pro některé je Rusko ještě stále symbolem komunismu a zimy. Víte ale, že jde i o zemi, která má své nezaměnitelné umění? A to i to architektonické. Nyní se mnou nahlédněte do tohoto loftového bytu, který se nachází v Rusku a za jehož vznikem stojí architekt Andrei Popov. Nevím, jak vy, ale mě tento byt opravdu zaujal.

Chaoticky uspořádaný obývák

Tento loftový byt byl inspirován dřevem a barvami, spoustou barev. Obojí je pro tento byt charakteristické. První místoností tohoto bytu je prostrorný obývací pokoj, jehož strop pokrývá dřevěné obložení. Na stěnách si můžeme všimnout kombinace šedé barvy se světle oranžovou cihlou, která pokrývá jednu ze stěn. Obě stěny pokrývá velké množství jednoduchých polic, které jsou skvělým prostorem pro všechny knihy i jiné dekorace. Uprostřed se nachází jednoduchý gauč, za kterým je i designové černé křesílko, které je zavěšeno od stropu. Nechybí ani rostliny, které dodají prostoru i trochu od přírody. Tento pokoj na nás může působit poměrně chaoticky, ale zároveň si musíme povšimnout, že vše, co vidíme, má své místo. Originální je určitě stropní osvětlení, které je tvořeno z kabelů, které visí od stropu dolů - konec tvoří koule, které kryjí žárovky. Celou místnost zakončuje krb, který se v Rusku určitě hodí. Světlo do obývacího pokoje proudí velkým oknem, které umožňuje výhled na okolí.

Kuchyně připomínající retro

Kuchyně připoutá vaši pozornost již na první pohled. Hlavně kvůli barvám, které zde byly použity. Řekněme, že jsou poněkud "kontrastní". Můžeme si všimnout červeného obkladu okolo kuchyňské linky a jako kontrast modré stěny. Na jednom místě jsou připevněny i malé rybičky jako dekorace. Stůl i s kuchyňskou linkou jsou v jednoduché hnědé barvě, která nic nezkazí a místo trochu uklidní. Opět je zde i sedací souprava, která směřuje ke schodišti, kde je opět trocha zeleně.

Ložnice jednoduchých tvarů

U ložnice si můžeme povšimnout stejných stěn, jaké byly použity i u obývacího pokoje. Výjimku tvoří strop v bílé barvě, který celou místnost opticky zvýší. Dominantou celého prostoru je postel s kovovou konstrukcí, ke které je připevněn i "stolek", který je poměrně atypický a u klasického nábytku nezvyklý.

Koupelna s výhledem na okolí

Koupelna je oproti zbytku loftu poměrně jednoduchá. Zdobí ji kombinace světlých a tmavých vzorovaných obkladů, které doplňuje sanitární zařízení s rovnými liniemy tak, jako umyvadlo se zrcadlem. Za menší stěnou je schován sprchový kout, naproti vana, u které je okno s výhledem ven, soukromí je zajištěno díky výšce bytu.

Zdroj: popoffdesign.ru

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock