Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Komfortní byt v šedé barvě

Komfortní byt v šedé barvě

O tom, že šedá vůbec nemusí být nudná, svědčí tento komfortní byt v Krakově. V kombinaci s bílou výmalbou a hřejivým dřevem působí velice útulně a elegantně. K tomu dopomáhá světelný komfort interiéru, důraz na kvalitní materiály a minimalistický styl.

Nadčasová šedá barva

Odstíny šedé barvy, které místy přecházejí až dočerna, dodávají tomuto interiéru neobyčejně nadčasové kouzlo. Šedá barva se objevuje na většině vybavení, jen občas nechává trochu prostoru pro bílou a černou barvu. Díky takové kombinaci barev ozvláštněné několika odstíny šedé může naplno vyniknout dřevěná podlaha a další prvky ze dřeva v jednotlivých místnostech. Tmavší barevné odstíny tak díky hojně použitému dřevu, ale i díky velkému světelnému komfortu v interiéru, nepůsobí vůbec studeně. Šedá barva také skvěle funguje v kombinaci s minimalistickým stylem. Po jejím boku totiž perfektně vyniknou jednotlivé prvky v interiéru. Navíc dokáže mnohem lépe nežli jakákoliv jiná barva zdůraznit surovost, jednoduchost a eleganci. A to právě naplno ukazuje v tomto krakovském bytě.

Komfortní byt v šedé barvě

Elegantní interiér v minimalistickém stylu

Tento byt si na přitažlivosti šedé barvy opravdu zakládá. Její odstíny se opakují místnost po místnosti, veškeré vybavení v ní působí neskutečně nadčasově a moderně. Na množství bytových doplňků se tu ale nehraje. Celý byt ctí principy minimalistického stylu, a tak může mnohem více vyniknout každý kus nábytku, jeho materiál a tvar. To vše pak s hřejivým dotekem dřeva vytváří neskutečně působivý celek, který je otevřen do prostoru a volně dýchá.

Moderní bydlení

Umně zvolená kombinace barev, tvarů a materiálů dává v interiéru na odiv moderní a nadčasový styl. Stačí se podívat na designové stolky, židle či svítidla. Pozadu však nezůstávají ani zajímavě řešené dveře či odvážné tapety. To všechno spoludotváří moderní bydlení, které se nebojí ukázat, že s dostatkem denního světla může mít i šedý interiér neobyčejné kouzlo.

Zdroj: www.kumashdesign.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock