Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Jedinečný byt v srdci Berlína

Jedinečný byt v srdci Berlína

Odvážný avantgardní design, dokonalá sladěnost barev i materiálů. Přesně takto se vyznačují apartmány Berlin Mitte, které pochází z rukou designérů Annabelle Kutuku a Michaela Schockingera.

Designéři dbali na každý detail

Tento neobvyklý a vkusně zařízený byt o velikosti 150 metrů čtverečních poskytuje svým obyvatelům celé tři pokoje. A to přímo v centru Berlína. Eklektický design a styl bytu vzdávají hold místu, kde se byt nachází, současně však i multikulturní rozmanitosti tohoto města. Drobné detaily lze vidět po celém interiéru, designéři zde pracovali s grafikou jakožto součástí dekoru.

Černá, šedá a hnědá barva jsou všude

Již na první pohled si můžeme všimnout toho, že je interiér zařízen v mužském duchu. Zároveň však poskytuje uvolněnou, pohodovou a příjemnou atmosféru. Zkrátka jde o ideální bydlení pro milovníka hudby, umění a designu. Interiér bytu si zakládá na použití barevné palety v černé a šedé barvě, přičemž kontrast tvoří hnědé tóny. Převážná většina interiéru je tmavě šedá, díky čemuž byt působí velmi příjemným dojmem.

Jedinečný byt v srdci Berlína

Materiál v duchu Rock´n Rollu

Kombinace materiálů v tomto bytě je úchvatná: dřevo, kov a kůže – tak jako za časů Rock´n Rollu. Co se týče dekorací, najdeme zde spousty oživujících prvků. Například hudební nástroje a kabelky, které prostor tvoří příjemným. Ačkoliv zde převažují zejména tmavší barvy, byt tmavě nepůsobí. Právě naopak – působí velmi prosvětleně. Za to mohou velká okna, která do interiéru přináší velké množství přirozeného denního světla, ale také bílé stěny.

Zahrnutí posilovacích prvků do bytu jasně naznačuje jeho mužský charakter. Přítomnost sportovního vybavení narušuje jinak monotónní styl Rock´n Rollu. V ložnici se nachází umělecká díla, která vypadají jako by byla inspirována ulicemi Berlína.

Zdroj: www.annabellkutucu.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock