Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Jak postupovat při výběru garážových vrat?

Jak postupovat při výběru garážových vrat?

Součástí většiny rodinných domů je také garáž, kam se uschovává před mrazem a nepřízní počasí automobil. Pokud vám však garážová vrata už nevyhovují svými izolačními vlastnostmi ani po bezpečnostní stránce, je nejvyšší čas na jejich výměnu. V následujících řádcích vám prozradíme, na co se při výběru zaměřit, abyste neprohloupili.

Samozřejmě záleží v první řadě na tom, co od garážových vrat vůbec očekáváte. Zatímco někdo si potrpí na design a nevadí mu investovat do garážových vrat statisíce korun, někdo zase preferuje přijatelný poměr mezi kvalitou a cenou. Zároveň je nesmysl rozhodovat se pouze podle ceny, neboť ve výsledku by garážová vrata nenaplnila vaše očekávání.

Vyberte si firmu s výbornými recenzemi

Jestliže se poohlížíte po společnosti, která se specializuje na výrobu a montáž garážových vrat, rozhodujte se nikoliv na základě cenové kalkulace, ale hlavně podle recenzí. Od firem, na které jsou ohlasy rozporuplné, dejte raději ruce pryč, přestože slibují nejnižší cenu.

Garážová vrata jsou investicí na delší dobu, a proto zohledněte životnost materiálů. Při pravidelné péči a údržbě vydrží desítky let. Ovšem bez odolného materiálu by tak dlouhá životnost nebyla zaručena. Zadejte tedy do vyhledávače například frázi „garážová vrata Praha“, vyberte si alespoň tři nebo čtyři firmy, a potom si je pečlivě prolustrujte.

Jak postupovat při výběru garážových vrat?

Sekční, nebo roletová garážová vrata?

Ještě se budete rozhodovat, jaký typ garážových vrat zvolit. Velice oblíbená jsou sekční garážová vrata, ale také garážová vrata roletová. Obě varianty se už poměrně dlouho drží na vrcholu v žebříčku popularity.

Sekční garážová vrata, jak už samotný název napovídá, jsou tvořena sendvičovými panely s polyuretanovou pěnou, která slouží právě k tepelné izolaci. Panely se zasouvají pod strop garáže, a tak šetří spoustu místa před a v garáži. Roletová vrata jsou ideální zejména do garáží, kde nechcete provádět žádné velké stavební úpravy. Jednotlivé lamely se rolují do boxu umístěným nad otvorem.

Jestliže tedy chcete garážová vrata, obraťte se na firmu Univers Tech s.r.o., která vám poskytne komplexní služby v této oblasti.

Štítky: garážová vrata
Jak postupovat při výběru garážových vrat?
Zdroj: PR článek společnosti

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock