Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Investice, která se vyplatí. Byty v Rezidenci Čámovka

Investice, která se vyplatí. Byty v Rezidenci Čámovka

Češi patří mezi národy, pro které je důležité bydlet ve “vlastním”. Rozhlížíte se i vy po vlastním bydlení v Praze? Nebo si říkáte, že teď je ten pravý čas na to vložit peníze do nemovitosti? Pokud ano, máte poslední šanci pořídit si byt v Rezidenci Čámovka, která roste na severním okraji metropole – v pražských Čimicích.

Když se řekne bydlení v Praze, mnozí si představí byt v exponovaných čtvrtích, jako jsou Vinohrady, Holešovice, Karlín nebo Smíchov. Jenže ceny nemovitostí v těchto lokalitách v posledních letech vystoupaly do astronomických částek, o kterých si průměrný Čech může nechat zdát.

Na řadu proto přichází plán B, který spočívá v hledání bydlení v širším centru nebo na okrajích metropole. Mnoho lidí ve finále zjistí, že jim život stranou od městského ruchu a shonu vlastně skvěle vyhovuje. A pro ty, kteří hledají klidnou lokalitu, kde by mohli bez obav vychovat své děti, to platí dvojnásob.

Město i příroda. Bez kompromisů

Čimice jsou součástí Prahy 8 a představují klidnou čtvrť, která nabízí kompletní občanskou vybavenost a zůstává v perfektním spojení s centrem Prahy. Díky tomu si můžete užívat bydlení v přírodě, ale když se vám zasteskne po ruchu velkoměsta, autem jste za pár minut na pražské magistrále a autobusem se do 10 minut dostanete na metro Kobylisy.

Investice, která se vyplatí. Byty v Rezidenci Čámovka

Rezidenci Čámovka ze tří stran obklopuje zeleň, do níž byl projekt citlivě zasazen. V blízkosti novostavby se nachází Čimické údolí, cyklostezka vedoucí přes Troju až na Zbraslav nebo pěší lávka přes Vltavu, která vás procházkou dovede až do Stromovky nebo na Letnou. Pokud rádi trávíte volné chvíle v pohybu, bude se vám okolí Čámovky zamlouvat.

Byty pro páry i rodiny. Který si vyberete?

Developerský projekt nabízí v druhé etapě celkem 148 různě dispozičně řešených bytů – od menších 1+KK až po rodinné 5+KK. Součástí každého bytu v Čámovce je balkon nebo terasa a přízemní jednotky svým majitelům nabídnou i vlastní zahrádku. Ke všem bytům náleží také parkovací místo a sklepní prostor na uložení sezónních nezbytností.

Investice, která se vyplatí. Byty v Rezidenci Čámovka

Pro celý projekt i jednotlivé bytové jednotky je charakteristický neokázalý design s čistými liniemi, promyšlenými dispozicemi i dostatkem úložných prostor. Samozřejmostí jsou detaily, které mají vysokou estetickou úroveň, ale přesto zůstávají funkční. Stavba jako celek respektuje okolní zástavbu a díky nízké energetické náročnosti i životní prostředí.

Na výstavbu Rezidence Čámovka dohlíží zkušený developer Horizon Holding, který se na realitním trhu úspěšně pohybuje už dvě desítky let. Společnost má za sebou několik úspěšně dokončených projektů, kde našlo své vysněné bydlení téměř tisícovka rodin. Proto se budoucí majitelé bytů mohou spolehnout, že si vybrali zodpovědného a seriózního partnera.

Neváhejte, byty z Čámovky rychle mizí!

Myslíte, že by pro vás rovnováha mezi rušným městem a klidnou přírodou, kterou Rezidence Čámovka nabízí, mohla být to pravé? Kontaktujte nás a zjistěte o bydlení v čimické novostavbě více. Byty rychle mizí, tak neriskujte, že vám někdo vysněné bydlení vyfoukne pod nosem.

Štítky: finance
Zdroj: Sponzorovaný článek

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock