Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Interiér ve 3 barvách

Interiér ve 3  barvách

3 dominantní barvy, 3 různé materiály. I tak by se dal jednoduše popsat byt, který se nachází v Rumunské Bukurešti a za jehož zrodem stojí tým ze studia 1408, který dokázal skloubit požadavky majitelů a své vlastní vize tak, že se z bytu stal skutečný unikát doladěný do nejmenších detailů.

Vytvořit takový moderní interiér bytu, aby nebyl pouhou kopií aktuálních trendů, není vždy snadným úkolem. Zvláště, když kombinujete různé materiály, barvy a povrchy. Co však funguje vždy, je dominantní dřevěná podlaha.

Základ v dokonalé podlaze

Barva klasického dřeva spolu s rustikálními prvky může budit venkovský dojem. Ovšem při správných kombinacích funguje skvěle i v moderním a praktickém interiéru pro mladou rodinu. Celý interiér je pak laděn do umírněných přírodních barev, kterým dominuje šedá. Ta skvěle funguje právě i v kombinaci s rustikální dubovou podlahou. Byt o velikosti 3+kk nabízí dostatek místa jak pro prostornou ložnici, dětský pokoj, tak i pro obývací pokoj  s kuchyňským koutem.

Kombinace prvků a barev

Francouzská okna se závěsy, pletená deka, pohodlná textilní sedačka, to vše působí v interiéru velmi útulně a zjemňuje to chladný dopad dominantního šedého vybavení, zejména v prostorech kuchyňské linky a obývacím pokoji. Velmi zajímavým detailem je fakt, že se barva i dekor dřevěné podlahy promítají do jednotlivých částí vybavení, jako například dvířka v kuchyňské lince, jídelní stůl nebo deska pod umyvadlem v koupelně.Barevnost interiéru oživuje petrolejová barva, která je mimo sedačky v obývacím pokoji také v koupelně nebo na vybavení v ložnici. Za pozornost pak určitě stojí i výrazně štukovaná zeď v části ložnice, nebo obložení sprchového koutu v koupelně.Vybavení s geometrickými tvary, kombinace dřeva, železa, kamene a podsvícení zděných příček. To vše ve vzájemné kombinaci dělá z interiéru skutečný a originální prostor ideální jak pro relax, tak pro bydlení. 

Zdroj: studio1408.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock