Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Interiér s duší

Interiér s duší

Nebaví vás moderna? Naopak vás přitahuje všechno, co zavání tradicí, starými časy i neotřelým designem? Vintage není retro. Zatímco retro znovuobjevuje zastaralé trendy a dělá z nich opět hit, vintage se obrací k původnímu. Vyžaduje příběh a osobitost. V nejlepším případě by měl být vintage interiér poskládán z kousků, které už mají pár desítek let za sebou.

Jednoduchý způsob pro změnu

A je už pak skutečně jedno jestli vintage kousky podědíte nebo je seženete v garážovém prodeji. Každému kusu nábytku tak můžete vdechnout nový život. Rekonstrukce ani samotné pořízení vás nevyjde příliš draho, zato díky tomu získáte skutečně kvalitní kusy nábytku, které umí dodat jedinečný a originální vzhled.

Právě to totiž vykouzlí  ve vašem interiéru jedinečnou a příjemnou atmosféru. Ideologie vintage stylu v bydlení si právě proto získává čím dál více nadšenců. Je to totiž jeden z nejjednodušších způsobů, jak vnést do jakéhokoliv bydlení romantický nádech. A je jedno, jestli se jedná o byt, dům nebo jen vaši pracovnu či ložnici. Pokud vás tento styl také tak nadchnul jako nás, zaměřte se především na uspořádání jednotlivých kusů nábytku. 

Interiér s duší

Využití vintage stylu

Využití vintage stylu totiž může být dvojí. Buď se zaměříte na jeden kus nábytku v tomto stylu, který bude dominantou místnosti, nebo tak zařídíte kompletně celou místnost, nebo dokonce interiér. Jedním z nejoblíbenějších kousků při výběru je jednoznačně konferenční stůl, skříňka pod televizi nebo příborník, který umí plynule navázat na přechod mezi kuchyní a jídelnou s klasickým nebo modernějším vybavením. 

Jak může vypadat kuchyně v dokonale vyladěném vintage stylu se můžete podívat v naší galerii. Po minimalistickém stylu jsou totiž právě tyto kuchyně jedny z nejpopulárnějších, které si klienti volí. Interiér, ve kterém dominuje vintage, je pak velmi jednoduché dotáhnout k dokonalosti vhodně zvolenou dekorací nebo třeba jen květinovou výzdobou. Inspiraci najdete v našem článku ZDE

Štítky: vintage styl
Zdroj: pragmaticdesign.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock