Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Interiér bytu mladé manažerky bez zbytečné romantiky a provokace

Interiér bytu mladé manažerky bez zbytečné romantiky a provokace

Majitelka bytu snila o domově, kam se bude moct vracet k odpočinku po náročných pracovních cestách. Přestože je byt zařízen velmi jednoduše, vypadá vkusně a nechybí v něm ani špetka ženskosti.

Bílá barva, beton a dub

Žena, která pracuje jako manažerka a většinu svého času tráví na zahraničních pracovních cestách, snila o jediném. O místě, jemuž by mohla říkat domov ve chvílích, kdy se bude vracet ze svých cest. Ke spolupráci na tvorbě interiéru svého bytu si pozvala architekty z ateliéru FullHouse Architecture. Architekti byli z práce pro tuto ambiciózní ženu nadšeni. Již při první společné schůzce se byli schopni domluvit, jakým směrem by se měl interiér ubírat. Mezi prvky, které si žena přála do svého domova začlenit, patřil zejména beton, bílá barva a dubové dřevo. Svým způsobem jde o bydlení na způsob hotelového pokoje.

Cílem bylo vytvořit místo vhodné k odpočinku

Vzhledem k pracovnímu vytížení této mladé ženy, bylo primárním cílem architektů vytvořit místo, kde bude žena moct odpočívat a relaxovat. Proto se snažili o vytvoření nadčasového prostoru, kde se vyhnuli všem zbytečným výstřednostem. Vzniknul tak poměrně minimalistický interiér, který je na hranici mezi chladem a ženskostí. Výsledkem je pak velmi příjemný a útulně působící prostor, kde je radost trávit čas.

Interiér bytu mladé manažerky bez zbytečné romantiky a provokace

Celý interiér působí nesmírně žensky

Po vstupu do interiéru si můžeme všimnout ženskosti a elegance, která celému interiéru dodává na charakteru. Od předsíně, kde najdeme sestavu „levitujících“ skříněk s místem na sezení, se dostaneme do obývacího pokoje, jenž je spojen s kuchyní a jídelnou. V prostoru hraje velkou roli beton, který v kombinaci s dubovým dřevem příjemně kontrastuje.

O ženskost bytu se stará pudrově růžová barva, se kterou se můžeme setkat jak na sedačce, tak i na závěsech či židlích. V kuchyni hraje velkou roli i černá barva, která v kombinaci s bílou působí nesmírně elegantně.  Za dominantní, avšak mírně neobvyklý prvek v interiéru, můžeme považovat kuchyňský ostrůvek potažený betonovou stěrkou, který působí díky svému tvaru mírně dynamicky. U obývacího pokoje se můžeme setkat s betonem v podobě betonové stěrky nacházející se u obývací stěny, kterou zjemňují růžové a fialové tóny u textilií.

Interiér bytu mladé manažerky bez zbytečné romantiky a provokace

V návaznosti na bílou digestoř si můžeme všimnout bílého lakovaného stolu s dřevěnými nohami a jednoduchými závěsnými světly nad ním. Ložnice majitelky byla navržena celá na míru. Svým zařízením měl pokoj v majitelce navodit dojem toho, že se nachází v příjemném hotelovém pokoji. Tomu napomáhá čalouněné čelo po celé šířce stěny a postel z dubové dýhy. Noční stolky jsou propojeny se skříňovou sestavou určenou na knížky, již osvětluje nika. Nechybí zde ani příjemně vypadající toaletní stolek s velkým zrcadlem, ale ani měkký koberec.

Koupelna jako domácí wellness

Koupelna se stala jakýmsi domácím wellness prostorem, kde bylo navrženo hned několik typů svítidel, která se starají o atmosféru koupelny. Na stěnách i podlaze byly použity velkoformátové obklady vypadající jako bílý beton. Nemluvě o zabudovaném rádiu v koupelně, kde majitelka může při sprchování poslouchat svoji oblíbenou muziku.

Zdroj: www.fullhousearch.sk

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock