Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Horský apartmán s výhledem do přírody se stal druhým domovem

Horský apartmán s výhledem do přírody se stal druhým domovem

Teplá textura dřeva rezonuje s černou a vytváří elegantní a útulný druhý domov pro mladé majitele. Podívejte se na byt, který ladí do posledního detailu. Horský apartmán vám vyrazí dech!

Pro mladý pár z Brna se stal horský apartmán druhým domovem. Přání majitelů bylo, aby byl byt opakem jejich městského domu. Architekt Michal Kristen splnil jejich zadání když z bytu 3+kk vykouzlil moderní interiér, plný nápaditého designu. Bytem vládne dekor dřeva a přírodní barvy bez zbytečných barevných výstřelků. Díky tomu vypadá byt mnohem větší. Horský apartmán plně supluje druhý domov, jak volným prostorem k žití, tak i dostatkem úložných prostor.

Ložnice s obývákem

Byt má dvě samostatné ložnice s koupelnami, velký obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, předsíň s úložnými prostory a prostornou terasou. Ložnice majitelů je přímo spjatá s obývacím pokojem, ale díky posuvným dveřím je zajištěn dostatek soukromí. Z obou ložnic a obýváku je vstup přímo na terasu, která se v letních měsících může stát druhým obývákem a prostorem pro grilování a setkávání s přáteli a rodinou, dostatek světla zajistí velká francouzská okna.

Horský apartmán s výhledem do přírody se stal druhým domovem
Foto: Lukáš Hausenblas

Interiéru dominuje dub halifax

Celému bytu dominuje dub halifax doplněný o neutrální barvy. Zejména šedá a černá barva se k dubu velmi hodí a spolu se nejen doplňují, ale vytvářejí i pocit útulna a zabydlenosti. Bílé omítky dávají už tak velkému bytu pocit vzdušnosti a opticky ho zvětšují. Na podlahy byla použitá světlá keramická dlažba v imitaci travertinu s jemný a nepravidelným reliéfem na povrchu. Aby byl hlavní obývací prostor více komfortní, je krb se zvýrazněn olemováním plechem v antracitovém odstínu a pro elegantní uložení dřeva je doplněn dřevěnou nikou.

Foto: Lukáš Hausenblas
Zdroj: Ing. arch. Michal Kristen

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock