Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Funky moderní interiér s přírodními akcenty

Funky moderní interiér s přírodními akcenty

Život, energie a vitalita. Přesně takto na nás působí tento moderní interiér z rukou Zarysy. Rozsáhlé barevné schéma inspirované rozmanitostí přírody, geometrické tvary, ale i jedinečné dekorace na stěnách tvoří kouzlo tohoto 52 metrů čtverečních velkého bytu ve Varšavě.

Geometrické tvary v celém bytě

Otevřený obývací pokoj je plný přirozeného denního světla z velkých oken, která se zde nachází. Jde o místo ideální pro každého milovníka knih. Ty zde najdeme na mnoha místech, mezi nimiž jsou dřevěné police, ale i netradiční dřevěný rám okolo oken, v němž se nachází otvory pro knihy. Samozřejmě nechybí ani pohodlné posezení přímo u okna, jež požitek ze čtení umocní i dokonalým výhledem. Jednoduchý konferenční stolek se nachází přesně uprostřed odvážného geometrického koberce. Geometrické prvky najdeme i na stěně, kde tyto prvky slouží k zachycení fotografií. Tuto „nástěnku“ pak najdeme i v jídelní části. Celá místnost přímo hýří velkým množstvím barev, které k sobě nejen kontrastují, ale i ladí.

Funky moderní interiér s přírodními akcenty

Kontrasty jsou všude

Modrá barva je akcentní barvou v jídelním koutě, kde jsou barevně sjednoceny barvy sedáku na židlích a noh u stolu. Ozvláštnění tvoří velký obraz naproti stolu. Za jídelním koutemí se nachází malá chodba v teplé šedé barvě s geometrickou podlahou. Aby vše nepůsobilo až přespříliš kýčovitě, byly zde zasazeny jednoduché vchodové dveře v černé barvě. Nechybí ani pohodlný vestavěný koutek na sezení, praktický při přezouvání bot. Naproti je velké zrcadlo, jež celý prostor opticky zvětšuje.

Kuchyň na nás může proti zbytku bytu působit poměrně obyčejně. Dolní kuchyňské skříňky jsou dřevěné, naopak horní skříňky jsou v šedé barvě, tak jako zásuvky u kuchyňského ostrova.  V ložnici najdeme opět koberec s geometrickými tvary, konkrétně pod postelí. I zde hraje prim hlavně šedá barva a její odstíny. Jako oživení zde slouží dřevo a zeleň u oken.

Zdroj: zarysy.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock