Bydlení Přidáno: 25. 4. 2018

Elegantní interiér domu v Londýně

Autor: moje Bydlo.cz

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Přízemní část poskytuje štědrou plochu, na kterou se kromě garáže a technických místností vešla i prostorná kuchyň a jídelní část s výhledem na vnitřní terasu a trávník. Otevřený prostor mezi přízemím a prvním patrem umožnil vytvoření obývacího pokoje, která je schodištěm přímo spojena se spodní jídelní částí. Soukromé prostory včetně ložnic a koupelen jsou umístěny na nejvyšších patrech. Při takovém vzdušném prostoru, jakým oplývá tento dům, bylo nezbytné udržet a podnítit určitou kontinuitu a živost interiéru. Ta je dosažena kombinováním jednoduchého nábytku se zajímavým osvětlením, využíváním kontrastů barev a vzorů a vhodným výběrem doplňků, které nenarušují celkový uspořádaný dojem. Obývací části působí velmi přívětivě a rodinne.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Kuchyně v centru dění

Kuchyňský ostrůvek je centrálním bodem otevřeného plánu kuchyně a poskytuje přímý výhled na zahrádku, díky čemuž je umožněna interakce mezi obyvateli, kteří momentálně připravují jídlo, a mezi těmi, kteří relaxují v zahradě. Masivní spirálovité svítidlo, které se táhne z obývacího pokoje až nad jídelní stůl, opticky i funkčně propojuje tyto dva prostory. Kromě toho stavbě dodává potřebnou dramatičnost a jiskru moderního designu. Elegantní velkoformátové dlaždice pokrývají celý podlahový prostor přízemí a zasahují i do terasy. Cílem designérů bylo vytvořit expandující dojem kompaktního prostoru. Zároveň se jim podařilo pocitově propojit exteriér a interiér.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Moderní interiér

Lakovaný nábytek spolu s ikonickým jídelními židlemi Bertoia důmyslně doplňují neutrální tóny využity v kuchyni, jídelně, ale i v obývacím pokoji na patře. Vytvářejí potřebný detail, který dodává prostoru estetickou hloubku.

Jako u mnoha otevřených prostorách, klíčové je zónové osvětlení, které dokáže vykouzlit tu správnou atmosféru. Tento aspekt je ještě o to výraznější, že prostor je spojitý nejen horizontálně, ale i vertikálně. Navržený systém osvětlení koresponduje s exteriérovým osvětlením a vytváří tak dojem kompaktního vystavěného celku, který poskytuje svým obyvatelům dostatek prostoru a zároveň soukromí a funkčnosti pro každodenní život.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design. Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design. Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design. Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.
Zdroj:  llidesign.co.uk
Další články: