Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Elegantní byt v Polsku

Elegantní byt v Polsku

Tento elegantní byt v činžovním domě v Gdaňsku je skvělým příkladem toho, jak vkusně kombinovat různé styly a protikladné materiály. Užití dřevěných podlah společně s cihlovými obklady umně kontrastuje s bíle řešenou kuchyní a bílými zdmi na chodbě, které rozsvěcují moderní obrazy ve výrazných barvách.

Volně stojící vana jako dominanta koupelny

Koupelna v šedobílých pastelových tónech, které dominuje prostorná volně stojící vana s barevnými pruhy na ozdobných nožkách, překvapí svou rozlehlostí. Zrcadlová zeď na protilehlé straně opticky rozšiřuje a zároveň prosvěcuje celou místnost.

Knihovna pro knihomola

Bíle oděnému rozlehlému obývacímu pokoji vévodí petrolejově zbarvená sedací souprava doplněná žlutým křeslem a stejně barevnými stolky s výhledem na knihovnu, která zabírá celou protilehlou stěnu a je opravdovou lahůdkou pro nadšené čtenáře. Téměř všechny prostory doplňují masivní černé radiátory.

Originální svítidla

Na první pohled zaujmou v každém pokoji pozoruhodná designová svítidla a lampy – v kuchyni velice zvláštní lustr evokující nafouklý čirý balonek ve tvaru pavouka, v ložnici lampa připomínající dětské nafukovací rukávky a v obývacím pokoji řada specifických svítidel s množstvím žárovek působících jakoby provizorním dojmem. Tento svěží moderní byt navrhla architektka Anna Maria Sokołowská.

Zdroj: amsokolowska.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock