Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Eklektický interiér domu v Paříži

Eklektický interiér domu v Paříži

Tento obtížně definovatelný styl interiéru se nazývá eklektický. V současnosti velmi populární a moderní. Je to neuvěřitelná směs, v níž neplatí téměř žádná pravidla a dovoleno je kombinovat téměř vše. Rustikální podlaha s průmyslovými světly, moderní gauč s retro židlemi, skandinávský pouf a etno stínítko na lampičce. Prostě vše co vás jen napadne.

Ten správný pocit

Jedná se o jeden z vizuálně nejbohatších a nejkomplikovanějších stylů. Při návrhu takového interiéru musí mít designér, či architekt vytříbený cit pro detail.  Nelze se jej jen tak naučit, tento styl nemá žádná pravidla, jednoduše z něj musíte mít ten správný pocit. Ze všech současných interiérových trendů, je tento trend nejvíce individualistický. Je perfektní pro všechny kreativce, kteří milují experimentování, a kteří předem vidí potenciál ve zdánlivě bezvýznamných předmětech.

A ono to funguje

Kombinace odlišných materiálů, vzorů, a barev dává výslednému interiéru své kouzlo. Originalita se kterou jsou eklektické interiéry tvořeny se zrcadlí i s místem ve kterém se nachází. Podívejte se jak takový interiér může vypadat. Zdánlivě rozdílné prvky, které dohromady krásně fungují.

Zdroj: Inside Rénovation & Décoration d’intérieurs

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock