Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Dům v horách

Dům v horách

Toto bydlení v horách je opravdovou oslavou dřeva a půvabných odstínů šedé barvy. Hlavní roli v něm hraje prostor, vkus a elegance. Po obdivuhodné práci architektů zde vzniklo úžasné místo pro setkávání početné rodiny i přátel. Jak se tady asi bydlí?

Když dřevo hraje prim

Světlé dřevo s krásnou texturou zdobí každou místnost v domě. Ani stropy tak nepřicházejí zkrátka. Přiznané trámy dodávají interiéru příjemný dotek starých časů a skvěle korespondují s často využívanou bílou a šedou barvou. Skříně, komody, poličky, stoly, židle, okenní i zrcadlové rámy – to všechno a mnoho dalšího je zde ze dřeva. Interiér působí velice útulným dojmem především díky světlým dřevěným parketám a obkladům stěn. Ty se však nevyskytují úplně všude, a tak přicházejí na řadu i jiné neméně kvalitní materiály.

Elegantní odstíny šedé

Vhodně zvolený odstín šedé barvy dodává interiéru domu v horách přitažlivý dotek elegance. Šedá barva se objevuje zejména na jídelních židlích, textiliích, kuchyňské lince a proutěném nábytku. Lehce je zastoupena i v případě luceren, lustrů a lamp. S převažujícím odstínem šedé příjemně ladí i další proměny šedé barvy, ale také barva bílá, černá a odstíny béžové. Výsledkem je tak paleta nepříliš výrazných barev, která působí jemně a velice elegantně.

Dům v horách

Rustikální bydlení

Rustikální styl zařízení domu v horách navozuje atmosféru starých dobrých časů. Prvky s dotekem minulosti najdeme v každém pokoji. Patří k nim masivní dřevěné skříně, nabírané závěsy tradičních barev a vzorů, lampy, lucerny, globy, starodávné hodiny, ale i odhalené stropní rámy či zajímavě řešené nohy u stolků a stolů. Rustikální styl bydlení přitom podtrhuje i pozoruhodná mozaika v ložnici nebo lustry připomínající gotické svícny. Velkou roli tu hrají i kožišiny.

Jemnost a elegance

Díky příjemným odstínům klasických barev, světlému dřevu s působivou texturou, ale i díky hřejivým textiliím vzniklo v domě v horách vysoce komfortní bydlení. To je navíc příjemně otevřené do prostoru. Nenajdete tu ani přebytek dekorací, takže se jedná o opravdu vzdušné bydlení. Prim v něm však hraje dřevo a dotek starých dobrých časů…

Zdroj: www.dwornickastudio.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock