Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Dům obklopený lesem

Dům obklopený lesem

Vkusně zrekonstruovaná vila s bazénem na pozemku o velikosti úctyhodných 5000 metrů čtverečních, která majiteli poskytuje dostatek soukromí a luxusu v těsné blízkosti Kennemer Duinen. Přesně takto lze charakterizovat dům, do něhož spolu dnes zavítáme.

Vila ze šedesátých let

Tato luxusní vila Bentveld se nachází uprostřed velkého pozemku o rozloze několika tisíc čtverečních metrů. Vila je postavena proti duně, která poskytuje úchvatný výhled nejen na ni samou, ale i na krásnou zahradu, jež se kolem domu rozprostírá. Nejen umístění domu, ale i jeho stavba byla jedinečná. Vila byla postavena během šedesátých let a renovace se dočkala v roce 2016 s pomocí Erjan Borren.

Kvalitní materiál

Na vilu bylo použito mnoho kvalitního materiálu, mezi který patří například masivní dub, španělský modrý kámen a řada nejmodernějšího zařízení, které dotváří dojem luxusu. Prostřednictvím elektrického plotu se dostanete do domu skrze 110 metrů dlouhou osvětlenou příjezdovou cestu s vlastním kruhovým objezdem na konci. Na zahradě je k dispozici terasa poskytující odpočinek v soukromí. Klidu si užijete i ve venkovním vyhřívaném bazénu s sprchovým koutem a zahradním domkem.

Dům obklopený lesem

Tento elegantní dům je dispozičně skvěle řešený. Najdeme zde velký obývací pokoj, k němu přilehlou kuchyni s krásným výhledem přímo do zahrady. V domě se nachází i hlavní ložnice s vlastní koupelnou, tři ložnice v přízemí (jedna z nich bude využita jako domácí kino místnost), šatna a dvě koupelny.  Zvláštností celého domu je jeho splynutí s přírodou. Ať se podíváte odkudkoliv z domu, vždy uvidíte přírodu. Okna od podlahy ke stropu a skleněné posuvné dveře poskytují pohled do prostředí plného zeleně.

Bydlení v luxusu

Zajímavý je i interiér domu, který poskytuje majitelům ten největší luxus, který si jen mohou představit. Z luxusně zařízené hlavní ložnice se dostaneme od koupelny s velkou vanou, která jakoby lákala k večernímu relaxu; dále také s prostorným sprchovým koutem, který je opatřen jak ruční sprchou, tak i se sprchou s efektem deště. Kuchyně je zase rájem pro každého milovníka vaření. Najdeme zde vše, co bychom při své práci mohli potřebovat - od velkého sporáku, přes vinotéku až po gril. Celý interiér domu je laděn ve světlých barvách. Stěnám dominují bílé tóny, které hrají tón v tónu spolu se světle hnědým nábytkem se šedými doplňky.

Štítky: rodinný dům vila

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock