Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Dům s tabulí místo stěny

Dům s tabulí místo stěny

Kolik kreativity a úsměvu můžete vytvořit v bytě o velikosti 100 m²? Opravdu hodně! Zvláště pokud je prostor určen pro ty, kteří mají rádi tvoření, nebo jsou hrdými rodiči dětí, které (jak všichni víme) mají často touhu kreslit na stěny. Tento byt má totiž místo jedné ze stěn tabuli, na které se vyřádí každý.

Jasné barvy, ale přesto útulné

Denní část bytu je zařízena tak, aby vypadala plná života. Dominantou této části je kuchyňský ostrov, který povzbuzuje celou rodinu ke společnému vaření, ale i posezení s přáteli. Noční část bytu, ve které je ložnice s koupelnou, se nachází za schodištěm s minimalistickým vzhledem. Výhodou těchto schodů je jeho první polovina, která v sobě ukrývá úložný prostor na boty. V ložnici je dominantou velká postel, za kterou se nachází velmi výrazná tapeta v černo-bílé barvě, která je hojně využívána v celém bytě. Uklidňujícím dojmem pak působí použité textilie v jemných barvách.

Tabule místo stěny v kuchyni

Základem celého bytu je korková podlaha. Interiér je navržen ve skandinávském stylu, takže zde nechybí kombinace přírodních materiálů, jako jsou dřevo, které v kombinaci s kovem hezky vyniká. Celé bydlení je tvořeno v tlumených barvách a ozvláštnění tvoří černá barva. Vše spolu navzájem ladí. Černou plochu najdeme i v kuchyni, kde jednu ze stěn tvoří tabulová barva, která může sloužit k hezkým vzkazům, ale i dětským kresbám.

Zdroj: 28form.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock