Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Dřevěné domy

Dřevěné domy

Názor, že žít ve vlastním domě je dnes drahá legrace, už se stal téměř evergreenem. Pravdou je, že při současných cenách realit a podmínkách hypoték hrozí, že budete do důchodu splácet astronomickou částku, která znatelně ovlivní vaši životní úroveň. Tak se vaše sny pomalu ztrácí a mizí v mlžném oparu.. Stop! Známe z mlhy cestu ven. Můžete spokojeně bydlet ve dřevostavbě na klíč. Žít moderně a v souladu s přírodou. Kvalitně a zároveň s dostupnou pořizovací cenou i provozními náklady. A díky nám navíc velmi rychle.

Názor, že žít ve vlastním domě je dnes drahá legrace, už se stal téměř evergreenem. Pravdou je, že při současných cenách realit a podmínkách hypoték hrozí, že budete do důchodu splácet astronomickou částku, která znatelně ovlivní vaši životní úroveň. Tak se vaše sny pomalu ztrácí a mizí v mlžném oparu.. Stop! Známe z mlhy cestu ven. Můžete spokojeně bydlet ve dřevostavbě na klíč. Žít moderně a v souladu s přírodou. Kvalitně a zároveň s dostupnou pořizovací cenou i provozními náklady. A díky nám navíc velmi rychle.

Slyšíte pojem dřevostavba na klíč poprvé? Nebo si nejste jisti, zda by vám takové bydlení vyhovovalo? Pravý čas na naši sedmičku top výhod dřevěných domů. Místa k trvalému a spokojenému bydlení.

Pořizovací náklady pod kontrolou

V naší nejlevnější dřevostavbě můžete začít budovat nový život již od 555 000 Kč v základní ceně. Také naše ostatní dřevostavby na klíč se hrdě chlubí rozumnou pořizovací cenou. Záleží pouze na tom, jak si váš prostor a vybavení v něm představujete. Jisté však je, že se pod tíhou pořizovací ceny nezhroutíte.  Kdo šetří, má za tři - v nízkonákladovém bydlení snadná věc

Říkáte si, v čem je háček? Co když pořizovací cena je vykoupena velkými náklady na provoz domu? Ani tady však háček nehledejte. Podívejte se blíže na jednu z největších výhod dřevěného bydlení. Označení nízkonákladová totiž nezískala jen tak. Technologické složení izolací sníží běžné provozní náklady zhruba o polovinu. Jeden příklad za všechny: Náklady na bydlení u čtyřčlenné rodiny v dřevostavbě o rozloze 90 m2 mohou činit i neuvěřitelných 2 000 Kč za měsíc! U běžného rodinného domu je to minimálně dvojnásobek.

Váš nový domov postavíme v jakoukoliv roční dobu

Bydlet v novém už za 30 - 90 dní, to už snad ani není možné. Vězte, že s námi ano! Využitím suchých technologií výstavby jsme nezávislí na ročním období. V naší speciální hale vaše nové útočiště sestavíme. Poté ho převezeme a samozřejmostí je i řádné ustavení. Druhou možností je sestavení domu přímo na vašem pozemku. Jak to vypadá v praxi? Podívejte se na video (video)

Nebaví vás byrokracie okolo? Nás ano!

Obíhání úřadů, ztracený čas ve frontách a obavy, zda jste při zařizování na něco nezapomněli..Že to nejsou vaše oblíbené kratochvíle? Přijměte naši pomoc! Zařízením výhodné hypotéky, jednáním se stavebními úřady či pojišťovnou, přidělením evidenčního čísla nebo nahlášením trvalého bydliště vám rádi ušetříme čas i nervy. Provádíme kompletní vyhotovení projektové dokumentace a servis. 

Příroda vám poděkuje

Na životním prostředí záleží více než kdy dříve. My si to uvědomujeme. Proto vás jistě potěší i výhody dřevostavby na klíč po zelené stránce. Dřevěné mobilní domy jsou ekologické. Na to se spolehněte při stavbě, provozu i případné likvidaci. Dřevo má navíc pasivní bilanci oxidu uhličitého - více tohoto plynu absorbuje než vyprodukuje. Dřevo se také biologicky rozloží a je maximálně obnovitelné. 

A proč se říká, že je bydlení v dřevostavbě zdravé? Přírodní materiály a dobrá větratelnost přispívá k omezení alergií a dalších obtíží. Vůně dřeva a přírodních materiálů má také blahodárný vliv na vaši psychiku.

Bydlení dle vašich nejtajnějších představ

Jen vy víte, jak má vaše království vypadat. My vám maximálně nasloucháme. Přejete si dům s terasou, pergolou, francouzským oknem? Kombinace našich zkušeností z předchozích realizací a vašich představ dají vzniknout dokonalému místu. Pokud nemáte jasnou představu, nevadí. Inspiraci hravě načerpáte při prohlížení našich modulových staveb.

Úprava či rekonstrukce snadno a rychle

Zjistíte-li časem, že je vám váš dům malý, či se rozhodnete pro jeho rekonstrukci, výhody dřevostavby znovu oceníte. Oproti klasickému rodinnému domu bude rozšíření prostoru či rekonstrukce rychlejší, variabilnější a nerozhodí váš rozpočet.

Má to tedy vůbec nějaký háček? Snad jen to, že jste se do realizace nepustili dříve. Nikdy však není pozdě na to začít žít svůj sen v nízkonákladovém dřevěném domě. Tak se pusťme do práce!

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock