Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Domov v Brooklynu

Domov v Brooklynu

Manhattan je centrem módy a designu, a že Brooklyn je nový New York, už je také všeobecně známá novinka.Důkazem toho jsou velmi nevšední interiéry, které najdete prakticky na každém rohu

Kombinace prvků a materiálů

Směsice různých materiálů a na první pohled nesourodých prvků tak umí vždy z interiéru vytvořit skutečný unikát. Dokonalá kombinace cihlového obložení, teplé ořechové podlahy, antracitových a petrolejových doplňků dokazuje, že i zdánlivě nesourodé prvky a materiály spolu dokážou dokonale fungovat.

Cihlové obložení

Jedním z nejdominantnějších prvků celého mezonetového bytu je bezpochyby cihlové obložení zdí, které prochází celou hlavní místností od obývacího pokoje, přes kuchyňský kout, až po koupelnu, kde je cihlové obložení doplněno o imitaci betonu a opět ořechového dřeva, které je zde použito na umyvadlovou skříňku. A ačkoliv se byt nachází uprostřed městské džungle, díky velkým proskleným oknům je v celém interiéru dostatek světla a dokonalá kombinace přírodních prvků navozuje pocit pohodlí, což je naprosto ideální k relaxování po dlouhém a náročném pracovním dnu.  V bytě jsou k dispozici dvě ložnice. Obě perfektně korespondují s ostatním interiérem. Velká okna, ořechová podlaha a tlumené barvy. Mezonetový prostor patří ne příliš velké, ale uspořádané pracovně.  K bytu samozřejmě patří i terasa, na kterou je přístup jak z obývacího pokoje, tak z jedné z ložnic.

Trocha industriálního designu

V rámci vybavení se majitelé drželi jednoduchosti a vsadili na industriální design. Proto zde najdeme kovový prosklený nábytek a klasické tvary, které podtrhuje zejména sedací souprava a drobný nábytek. Celý koncept tak spojuje několik stylů a dokazuje, že v rámci interiérového designu je skutečně stále možné posunovat hranice dál a dál. 

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock