Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

V přírodních barvách

V přírodních barvách

Vytvořit z malého prostoru útulný a praktický byt je vždycky velkou výzvou a inspirace v tomto případě není nikdy dost. Designérům z ruského studia SOLO DESIGN, které se zaměřuje na tvorbu moderních, funkčních a praktických interiérů, se povedlo do velmi malého prostoru zanést všechny praktické složky bydlení tak, že byt disponuje dostatečným prostorem a to jak v oblasti ukládání věcí, tak pro běžné bydlení.

V barvách přírody

Celý koncept bytu je navržen v tlumených zemitých barvách, které dodávají prostoru příjemnou atmosféru a jednotlivé části bytu na sebe vzájemně navazují.

V hlavní místnosti, která slouží jako obývací pokoj, jídelna, ložnice i kuchyně dominuje kuchyňská linka v bílém lesku, která je doplněna o pracovní desku v barvě světlého dřeva.

Na kuchyňskou linku pak stejným materiálem navazují úložné prostory v obývacím pokoji, bar, který slouží i jako jídelní stůl a velmi upraveně působí i lesklé provedení interiérových dveří, které v tomto případě vedou do koupelny.

Praktická koupelna

Ta disponuje sprchovým koutem s moderním skleněným provedením s dostatečným úložným prostorem, který je zajištěn prostřednictvím skříně nad pračkou a ve spodní části umyvadlového prostoru. Díky tomu je i v nepříliš velkém koupelně zajištěn dostatek místa bez pocitu stísnění.

Doladění detailů

Dalším výrazným prvkem bytu je pak rozkládací pohovka, která barevně koresponduje s tapetou za obývací stěnou. Díky tomu působí interiér velmi vzdušně, jednolitě a další nábytkové kousky celý důmyslně zpracovaný barevný koncept nijak neruší.

Závěr pak patří uzavřené lodžii, která disponuje opět tlumenými přírodními barvami, které navazují na celkové provedení interiéru nejen díky stejnému provedení podlahy v příjemném tlumeném dřevěném tónu, ale také díky obložení stěn a nábytku se stejnými barvenými prvky.

Přesně tyto realizace ukazují, že i malý byt může být příjemným a praktickým místem k odpočinku i domácí práci. 

Zdroj: solo-ds.ru

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock