Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Designově zařízený mezonet

Designově zařízený mezonet

Designově zařízený, dokonale prosvětlený, a ke všemu i prostorný. Přesně takový je mezonetový byt nacházející se v samém centru Prahy. Tento byt je díky svému vkusnému zařízení v duchu industriálního designu hotovým snem každého umělce, ale i milovníka luxusu.

Mezonetový byt má dvě ložnice

Byt se skvělou polohou v centru Prahy, v blízkosti vltavského nábřeží a Národního divadla, se nachází na pátém podlaží bytového domu. Kromě toho, že jde dispozičně o dvojpodlažní mezonet, nás na něm okouzlila i terasa směřující na jih. V bytě najdeme prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. Dále pak i halu, předsíň a toaletu. V horním patře bytu je umístěna prosvětlená galerie, z níž se můžeme dostat do dvou ložnic, z nichž obě disponují vlastní koupelnou. Součástí jedné z ložnic je i terasa orientovaná na jih.

Industriální prvky a luxusní design

Interiér bytu nás může zaujmout hned několika prvky. A to například cihlovou stěnou, která je kombinována s dřevěným obložením v obývacím pokoji. Dále pak velkými okny, jimiž se do interiéru dostává dostatečné množství přirozeného denního světla. Nebo podlahami z dubového masivu, který bytu dodává na luxusu. Celý interiér je pak hrou bílé a modré barvy s kontrastními prvky ve formě kovu a černé.

Designově zařízený mezonet

Interiér bytu

Po vstupu do bytu se dostaneme do předsíně, jejíž dominantou je hořčicově zabarvená pohovka. Odsud můžeme pokračovat skrze prosklené dveře do prostorného obývacího pokoje, jenž je spojen s kuchyňským a jídelním koutem. Dominantou tohoto prostoru je cihlová stěna, která v kombinaci s tmavě modrým dřevěným obkladem prostoru dodává na osobitosti a útulnější atmosféře. Kromě velkých oken je interiér osvětlen i industriálními svítidly nad kuchyňským ostrůvkem, dále pak světly na stěnách.

Prostorná galerie na druhém podlaží majiteli nabízí prostor k posezení s výhledem na okolí. Dostaneme se odsud do dvou ložnic. V první z nich je kladen důraz zejména na kombinaci modré a bílé barvy, druhé ložnici vévodí opět stěna s cihlou. Nechybí zde ani industriální koupelna, kde se můžeme setkat s elegantní kombinací bílých obkladů a velkého zrcadla s rámem v kontrastu s černým topným žebříkem.

Zdroj: www.svoboda-williams.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock