Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Chata na samotě

Chata na samotě

Čas od času je potřeba dát sbohem městskému chaosu a odjet relaxovat do ničím nerušené přírody. Inspirací vám může být tato kouzelná chata ve Slovinsku. Chata slouží jako útočiště, pro únik z každodenní reality mladé rodině.

82 m2, které vám nabízí, bohatě stačí i několikačlenné rodině. Místnosti v chatě jsou velmi prakticky rozmístěny, a díky tomu se zde pohodlně vejde prostorný obývací pokoj, ložnice i dětský pokoj s palandou.

Dokonalé umístění

Chata stojí sama o sobě v ničím nerušené přírodě, díky čemuž poskytuje maximální soukromí. A ačkoliv působí na první pohled jako moderní stavba, její interiér je vybaven tradičně.

Dřevěné stěny v béžových tónech, které perfektně ladí s podlahou, jednoduchý nábytek a kuchyně laděná do bílé. Přesně to popisuje celý interiér. Aby nebyl příliš uniformní a jednoduchý, rozbíjí jej akcenty černé, které jsou na schodišti, lednici v kuchyni a na vybavení v obývacím pokoji.

Přírodní materiály

Dřevem ale použití přírodních materiálů v interiéru nekončí. Kožešinové koberečky, pletené deky a další vybavení je nejen velmi příjemné a vkusné, ale dopřává také pocit pravého „hygge“ díky kterému se budete cítit ještě více odpočatě. Nejdominantnější místnost, obývací pokoj, se nachází v otevřeném prostoru přízemí, ve kterém je také kuchyně a jídelní kout. Sedačka, která je zasazena přímo před francouzská okna, zajišťujě perfektní výhled.   

Maximální pohodlí a dojem horské chaty ještě více umocňuje krb umístěný v rohu obývacího pokoje. Díky tomu máte pocit, že vám zde nic nechybí, a kdyby přece něco ano, třešničkou na dortu je vestavěná vinárna zasazená do baru v kuchyňském koutu. 

Zdroj: studiopikaplus.si

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock