Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Módní černá ve skandinávském interiéru

Módní černá ve skandinávském interiéru

Kombinace černé a bílé barvy dodává interiéru osobitost a styl. Na to, že spolu tyto dvě vysoce kontrastní barvy skvěle fungují, přišli už severští designéři. Souhra černé a bílé barvy je totiž nepřehlédnutelná a přirozeně okouzlující. Ne jinak je tomu i v případě tohoto nového vzdušného bytu, kterému černobílá hravost dodává ty správné magické vibrace.

V hlavní roli černobílá

V tomto bytě, který si prošel zásadní proměnou, dostala velký prostor tradiční bílá barva se vší svou čistou krásou. V kombinaci s tolik elegantní a moderní černou barvou vznikl neskutečně přitažlivý interiér. Černá barva přitom vůbec nepůsobí rušivě, za což může hned několik velkých oken, kterými do interiéru proudí dostatek denního světla. V bytě tak díky černé barvě nevznikají žádné tmavé kouty. Vedle bílé barvy a slunečních paprsků celek oživují i příjemné textilie, hravé obrazy a v neposlední řadě i pokojové květiny. Zajímavý dotek elegance dodávají tomuto bydlení také akcenty tmavě modré barvy.

Módní černá ve skandinávském interiéru

Prostorný a vzdušný byt

Celý byt vyhlíží neskutečně komfortně. Pohrává si s barvami, materiály a tvary, čímž vzniká příjemně ležérní bydlení. Nic tu není fádní. Moderní design přebírá kontrolu nad veškerým vybavením. Na první pohled tak zaujmou především všudypřítomné obrazy, designová svítidla, atypické stoly a židle, nepostradatelné poličky, svícny a vázy. Skvělou ukázkou nadčasového designu je především pozoruhodně pojatý obraz nad pracovním stolem nebo luxusní závěsné svítidlo v ložnici. V té mimo jiné zaujme i chytře řešená stěna, která poslouží k zavěšení různých plakátů či vzkazů.

Byt plný dynamiky

Není jednoduché vytvořit černobílé bydlení, které bude vyvážené. Tady se to však povedlo. Výsledkem je byt plný dynamiky, který má osobitost, šmrnc a styl. Nabízí tak vysoce komfortní a na pohled velice pěkné prostředí na práci i zasloužený odpočinek.

Zdroj: www.studioa3.se

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock