Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Byt plný barev

Byt plný barev

Ne každému interiéru sluší jednoduchost a elegance, a ne každý má jednoduchost v interiéru rád. Při troše experimentování vznikají i krásné realizace, které jsou šité na míru zákazníkovi bez jakéhokoliv odkazu na aktuální trendy.

Inspirace z Polska

Jednou z nich je i byt v nedalekém Polsku, jehož interiér je tvořen kombinací několika výrazných barev a vybavením se stylovými prvky. A i když na první dojem působí interiér trochu nesourodě, po bližším nahlédnutí zjistíte, že jeho eklektický styl má něco do sebe. Jednou z nejpestřejších částí domů je bezesporu kuchyně spojená s obývacím pokojem, které vytvářejí dominantu celého bytu. Tento velmi zajímavý prostor vznikl kombinací cihlového obložení v kontrastu s tmavou dřevěnou podlahou sladěnou s kuchyňskou linkou a také doplněním dalších barevných prvků.

Netradiční kombinace

Obložení za kuchyňskou linkou je tvořeno strukturovanými kachlíky v šedo-hnědých barvách s retro potiskem, který si v poslední době získává opět čím dál větší oblibu. Barevný koncept tlumí antracitové detaily v prostoru, které se vyskytují na rámech nábytku, pracovní desce kuchyňské linky nebo na jídelním stole. Díky tomu se i v takto designově pestré místnosti cítíte velmi příjemně a nepůsobí na vás roztříštěným dojmem, ale funguje jako celek. Ložnice, která prostřednictvím posuvných dveří přímo navazuje na obývací pokoj, je laděna do tmavě fialových tónů, které doplňuje dřevěný nábytek v tmavě hnědé. Barevná kombinace přímo vybízí k relaxaci a navozuje pocit klidu a bezpečí.  V bytě nechybí ani praktický pracovní kout lemovaný magnetovou stěnou, která je nejen praktická, ale i velmi efektivní. Koupelna je pak tvořena v umírněném moderním pojetí. Díky čemuž je velmi praktická a jednoduchá na údržbu.

Byť je celý koncept interiéru pojat hravým způsobem, splňuje požadavky i náročnějších uživatelů, a to jak na design, tak na efekt. 

Štítky: cihla v interiéru
Zdroj: pracowniapolka.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock