Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Byt na 30. poschodí

Byt na 30. poschodí

Na třicátém poschodí nového domu na nábřeží Bratislavy se nachází atraktivní byt plný světla a příjemných odstínů barev. Originální vybavení a inspirativní výhledy do okolí umocňují jeho krásu, jež přitom spočívá v absolutní přirozenosti.

V jednoduchosti je krása

Byt, který doslova vykvetl pod rukama designérů ze studia Cymorka, zaujme především příjemnou atmosférou, harmonií barev, dostatkem prostoru i denního světla. Vzdává hold jednoduchosti, minimalismu a jednotné linii. Ať už se to týká stylu, barev či tvarů, vše dohromady vytváří soudržný celek bez jakýchkoliv rušivých prvků. Hlavní slovo v interiéru tak dostává bílá barva v kombinaci s hřejivými odstíny dřeva. Výsledný dojem pak spoludotvářejí velká okna, zemité akcenty barev, designové židle a svítidla, ale také velmi estetické a praktické vinylové tapety. Právě ty dodávají interiéru tu pravou dávku fantazie, elegance a křehkosti. Podobný účel pak splňují také závěsy a koberce v sametově šedé barvě.

Prakticky zařízený interiér

Byt na nábřeží je nejen příjemnou ukázkou smyslu designérů pro estetiku, ale splňuje také požadavky na praktické bydlení s maximálním využitím prostoru. O tom svědčí například zajímavě řešená knihovna, která zabírá část relaxační zóny v obývacím pokoji a doprovází i vstup do ložnice. Také v té je prostor chytře využit, aniž by tím utrpěla atmosféra v místnosti. Celý interiér je pak světlý a vzdušný především díky své otevřenosti a absenci bariér. Obývací pokoj je umně propojený s jídelní zónou, čímž vzniká příjemné prostředí pro setkávání. Byt však vděčí za jednotící charakter zejména všudypřítomnému dřevu, které jej navíc činí velice útulným.

Byt na 30. poschodí

Kouzlo detailu a harmonie odstínů

Přestože interiér působí vcelku jednoduše, dokáže zaujmout hned několika originálními prvky. K těm patří nástěnné hodiny minimalistického rázu, skleněné konferenční stolky, designové jídelní židle či svítidla. Příjemným osvěžením bílé a šedé barvy v interiéru jsou pak hnědé, okrové a zlaté akcenty, které teprve dodávají celku přívětivý dotek elegance.

V bytě na nábřeží tak vznikl elegantní a hřejivý interiér, který nabízí příjemnou harmonii odstínů, světelný komfort i maximální využití prostoru.

Zdroj: www.cymorka.sk

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock