Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Bydlení s nádechem Provence

Bydlení s nádechem Provence

Úchvatně přitažlivé, jemné a útulné bydlení vzniklo na ploše 50 m2 pod taktovkou profesionálů ze společnosti Justyna Lewicka Design. Provensálský styl se v tomto zbrusu novém interiéru uplatnil na jedničku jak v případě něžně vyhlížející bílé barvy, tak díky elegantním prvkům jakoby ze zámku.

Provensálský styl

Jak už to v interiérech zařízených v provensálském stylu bývá, i tenhle se nese na jemných vlnách. Z převahy bílé barvy jen sem tam vystupují akcenty béžové, šedé a černé, aby příjemně rozbily přeněžný celek a upoutaly na sebe pozornost v podobě rozmanitých vzorů. A protože se provensálský styl do jisté míry přiklání také k přírodě, nemůže tu chybět hojně využité světlé dřevo, které bělostný charakter interiéru prohřívá a dodává mu příjemný dotek venkova.

Zdobné prvky v interiéru

Jistá hravost jakoby ze zámku je propůjčena zejména rozmanitým stolkům a pozadu nezůstávají ani osobitá závěsná svítidla. S každým takovým ozdobným detailem získává zdejší atmosféra na autentičnosti a interiér na noblese. K vytvoření elegantního efektu napomáhají také půvabné textilie, ozdobné lucerny, proutěné úložné boxy s mašlemi či honosné a až na zem splývající závěsy. Za pozornosti stojí i zajímavá mozaika v koupelně nebo zrcadlo v ložnici.

Bydlení s nádechem Provence

Světlo a prostor

Přestože je v interiéru řada zdobných prvků, nepůsobí zahlceně, ale naopak velmi decentně. Bytových doplňků je využito s citem, a tak zde může plně vyniknout každá jednotlivost. Díky převaze bílé barvy, velkým oknům a míře umělých svítidel je celý interiér neobyčejně světlý. K jeho vzdušnosti mu zase napomáhá minimalistický ráz a otevřenost jednotlivých obytných zón. Provensálský styl s nádechem tradice a venkova neruší ani tmavá obrazovka umístěná na zeď z přiznaných cihel. Se stejnou důmyslností jsou do kuchyňské zóny zakomponovány také kuchyňské spotřebiče. Tradice tu zkrátka kráčí ruku v ruce s modernitou a obě si perfektně rozumí.

Vysoce komfortní bydlení

Vedle prostoru a dostatku světla je hlavní devizou interiéru důraz na pohodlí. Vysoce komfortní pohovka v obývacím pokoji, postel v ložnici i příjemně řešený sprchový kout, to všechno činí tento interiér opravodovou potěchou pro duši. A když se k tomu přidají hebké polštářky a deky, něžné obrazy, květiny a zrcadlo s nádechem starých časů, zapůsobí charisma tohoto interiéru na maximum.

Zdroj: www.justynalewicka.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock